Neler Yeni

xDrive AKINCI mı daha uygundur yoksa hawk fab'lar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin Yalçınkaya
arkadaşlar boy 190, kilo da 90, hangisini alsam benim için daha uygun olur? iki koltuk da 190 gösteriyor, dayanıklılık ve konfor açısından hangisi daha iyi veyahut kalitelidir?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Kumaş koltuk HAWK İtopyada falan dene

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin Yalçınkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kumaş koltuk HAWK İtopyada falan dene
doğru diyorsun bir bakmak lazım ama, kullanan insanların ne diyeceklerini de merak ediyorum çünkü kalite bir anda değil de zamanla anlaşılan bir şeydir, bir kez alacaksak eğer bir kez zahmete girmeli, bir süre kadar kullanmalıyız

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
kanka xdrive ı gidip mağazasında test ettim. Ortopedik bir koltuğu var çok rahat. Fakat kumaş versiyonu mağazasında satılıyor diye söylendi masajlı koltuk için sorduğumda, onda öyle mi bilmiyorum. Eğer ki arkadaşın dediği gibi test etme şansın varsa, gidip ikisinin de mağazasında test et. Yoksa, imkanın varsa xdrive al, bütçen kısıtlıysa hawk a yönelebilirsin. Biraz daha hawk bütçe dostu o konuda. Bana sorarsan ne kullanıyosun diye, tabure kullanıyorum hacı. Memnun değilim, fakat aile evindeyim. Bir sandalyeye o kadar para verebilirim, fakat çalıştığım iş yerinden memnun değilim, her an işten çıkabilirim/çıkartılabilirim diye düşünerek onun borcuna girmek istemedim. Aklımda güzel fikir/projelerim var, başarılı olursam inşAllah düşünüyorum xdrive çekmeyi altıma o zaman.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
doğru diyorsun bir bakmak lazım ama, kullanan insanların ne diyeceklerini de merak ediyorum çünkü kalite bir anda değil de zamanla anlaşılan bir şeydir, bir kez alacaksak eğer bir kez zahmete girmeli, bir süre kadar kullanmalıyız
Ben kullanıyorum hawk fab v5 gayet memnunum sadece ilk başlarda altaki süngeri yetersiz gibi geliyordu biraz daha kalın olabilirdi gibi ama sonradan alıştım suanda gayet memnunum boyum biraz daha uzun olursa dha iyi olurdu kafam yukarıdaki yastığa değmediği için çok net olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yasin Yalçınkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kanka xdrive ı gidip mağazasında test ettim. Ortopedik bir koltuğu var çok rahat. Fakat kumaş versiyonu mağazasında satılıyor diye söylendi masajlı koltuk için sorduğumda, onda öyle mi bilmiyorum. Eğer ki arkadaşın dediği gibi test etme şansın varsa, gidip ikisinin de mağazasında test et. Yoksa, imkanın varsa xdrive al, bütçen kısıtlıysa hawk a yönelebilirsin. Biraz daha hawk bütçe dostu o konuda. Bana sorarsan ne kullanıyosun diye, tabure kullanıyorum hacı. Memnun değilim, fakat aile evindeyim. Bir sandalyeye o kadar para verebilirim, fakat çalıştığım iş yerinden memnun değilim, her an işten çıkabilirim/çıkartılabilirim diye düşünerek onun borcuna girmek istemedim. Aklımda güzel fikir/projelerim var, başarılı olursam inşAllah düşünüyorum xdrive çekmeyi altıma o zaman.
Bütçe çıkacak mecbur ya, sürekli almayacağımız için, bir de yaslanarak oyun oynamayı sevdiğim için ondan biraz da 😁, kısa bir koltuk var boy da uzun olunca öldürüyor resmen, sağ ol yorumun için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kullanıyorum hawk fab v5 gayet memnunum sadece ilk başlarda altaki süngeri yetersiz gibi geliyordu biraz daha kalın olabilirdi gibi ama sonradan alıştım suanda gayet memnunum boyum biraz daha uzun olursa dha iyi olurdu kafam yukarıdaki yastığa değmediği için çok net olarak
190 yazıyor hawk sitesinde, büyük ihtimalle ondandır

Son düzenleme:

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Bütçe çıkacak mecbur ya, sürekli almayacağımız için, bir de yaslanarak oyun oynamayı sevdiğim için ondan biraz da 😁, kısa bir koltuk var boy da uzun olunca öldürüyor resmen, sağ ol yorumun için

Olabilir büyük biraz bu arada yaslanma konusunda istersen ful yatır uyu 😂

qnyb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
908
İsim
Güney
Boyunuz uzun olduğu için koltuğu oturup test etmeden almayın. Gidip mağazalardan deneyin, içinize sineni internet üzerinden daha uyguna alabilirsiniz.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu

hocam benim araştırırken anladığım, standart bir bilgi giriliyor, ne kadar doğru bilemeyeceğim. Fiziki test etme taraftarıyım ben.

Tim Cook

80+
xDrive kullaniyorum ben gayet memnunum, genelde Hawk oneriyorlar ama xDrive'da ne sorun var cozemedim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
xDrive kullaniyorum ben gayet memnunum, genelde Hawk oneriyorlar ama xDrive'da ne sorun var cozemedim.
Xdrive da sıkıntı yok güzel marka ama koltukları deri hem terletir hem soyulabilir kumaş iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,184
Üyeler
167,272
Son üye
Muraat743
Top Bottom