Neler Yeni

XDrive Anka alınır mı ?

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
Muadil olarak hangilerine baktınız ?
ben daha 1 hafta önce aldım xdrive 15li plus ve hawk v6 arasında kalmıştım bunu tercih ettim ve çok memnunum 15li plustan biraz daha geniş

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Lloyd

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Onur Kartal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Boy 180 üstüyse alınır. Tabii deneyerek almak daha garanti olur.
183 - 115 kg falan her koltukta dayanmıyor zaten mekanızması cort biraz benım gibi hafif insanlar ıcın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben daha 1 hafta önce aldım xdrive 15li plus ve hawk v6 arasında kalmıştım bunu tercih ettim ve çok memnunum 15li plustan biraz daha geniş
tek farklı oturak kısmı mı geniş ?

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
183 - 115 kg falan her koltukta dayanmıyor zaten mekanızması cort biraz benım gibi hafif insanlar ıcın :)

tek farkı değil şuan tam hatırlamıyorum ama sırtı da geniş olması lazım sitesinde olculeri var sadece yerden biraz daha alçak 15liye göre

ve malzeme kalitesi olarak çok hoşuma gitti heryeri taş gibi metal plastik aksam zor bulursun mekanizması da çok iyi geldi bana açıkçası belki 15li de öyledir bilmiyorum ama ben memnunum

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Lloyd

Ölçüleri genel olarak daha büyük ve kolçakları 3D desteğine sahip.

okartal08

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Onur Kartal
tek farkı değil şuan tam hatırlamıyorum ama sırtı da geniş olması lazım sitesinde olculeri var sadece yerden biraz daha alçak 15liye göre

ve malzeme kalitesi olarak çok hoşuma gitti heryeri taş gibi metal plastik aksam zor bulursun mekanizması da çok iyi geldi bana açıkçası belki 15li de öyledir bilmiyorum ama ben memnunum
Ergonomisi nasıl sırtı ve boynu güzel bir şekilde rahat ettiriyor mu ?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Berk
merhaba 15'li plusun oturma yeri en ve derinlik olarak kaç cm o yanlardaki çıkıntıları saymadan düz oturma zeminini ölçme şansınız var mı? bende 15li plus aldım ama çok kararsız kaldım daha kargoya verilmedi

Koltuk kısmı geniş ve rahat bir model arıyorum.Bu modeli önerdiler.Anka modeli dısında muadili sağlam başka ne önerirsiniz ?
bu arada koçtaşta satıcı yine xdrive koltuklar vade farksız 7 taksit oluyor ve world e özel 400tl bonus var bilginiz olsun

Erai

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
eray
Ergonomisi nasıl sırtı ve boynu güzel bir şekilde rahat ettiriyor mu ?
180 95 im ben cok begendim oturuyor tam kafama

merhaba 15'li plusun oturma yeri en ve derinlik olarak kaç cm o yanlardaki çıkıntıları saymadan düz oturma zeminini ölçme şansınız var mı? bende 15li plus aldım ama çok kararsız kaldım daha kargoya verilmedi

bu arada koçtaşta satıcı yine xdrive koltuklar vade farksız 7 taksit oluyor ve world e özel 400tl bonus var bilginiz olsun
hocam bende anka var yanlış anlamışsın sen

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Berk
180 95 im ben cok begendim oturuyor tam kafama

hocam bende anka var yanlış anlamışsın sen
aa kusura bakmayın benim hatam