okartal08
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
- Bütçe
- 8000
Koltuk kısmı geniş ve rahat bir model arıyorum.Bu modeli önerdiler.Anka modeli dısında muadili sağlam başka ne önerirsiniz ?
Muadil olarak hangilerine baktınız ?https://app.hb.biz/Ybm2cgH0dncX kendi satıcısında 6500 ordan al bende alcam
akakçeye girdim hawk falan vardı ama dandik geldi gözümeMuadil olarak hangilerine baktınız ?
ben daha 1 hafta önce aldım xdrive 15li plus ve hawk v6 arasında kalmıştım bunu tercih ettim ve çok memnunum 15li plustan biraz daha genişMuadil olarak hangilerine baktınız ?
Boy 180 üstüyse alınır. Tabii deneyerek almak daha garanti olur.
Koltuk kısmı geniş ve rahat bir model arıyorum.Bu modeli önerdiler.Anka modeli dısında muadili sağlam başka ne önerirsiniz ?
183 - 115 kg falan her koltukta dayanmıyor zaten mekanızması cort biraz benım gibi hafif insanlar ıcınBoy 180 üstüyse alınır. Tabii deneyerek almak daha garanti olur.
tek farklı oturak kısmı mı geniş ?ben daha 1 hafta önce aldım xdrive 15li plus ve hawk v6 arasında kalmıştım bunu tercih ettim ve çok memnunum 15li plustan biraz daha geniş
tek farkı değil şuan tam hatırlamıyorum ama sırtı da geniş olması lazım sitesinde olculeri var sadece yerden biraz daha alçak 15liye göre183 - 115 kg falan her koltukta dayanmıyor zaten mekanızması cort biraz benım gibi hafif insanlar ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tek farklı oturak kısmı mı geniş ?
Ölçüleri genel olarak daha büyük ve kolçakları 3D desteğine sahip.183 - 115 kg falan her koltukta dayanmıyor zaten mekanızması cort biraz benım gibi hafif insanlar ıcın
tek farklı oturak kısmı mı geniş ?
Ergonomisi nasıl sırtı ve boynu güzel bir şekilde rahat ettiriyor mu ?tek farkı değil şuan tam hatırlamıyorum ama sırtı da geniş olması lazım sitesinde olculeri var sadece yerden biraz daha alçak 15liye göre
ve malzeme kalitesi olarak çok hoşuma gitti heryeri taş gibi metal plastik aksam zor bulursun mekanizması da çok iyi geldi bana açıkçası belki 15li de öyledir bilmiyorum ama ben memnunum
merhaba 15'li plusun oturma yeri en ve derinlik olarak kaç cm o yanlardaki çıkıntıları saymadan düz oturma zeminini ölçme şansınız var mı? bende 15li plus aldım ama çok kararsız kaldım daha kargoya verilmediben daha 1 hafta önce aldım xdrive 15li plus ve hawk v6 arasında kalmıştım bunu tercih ettim ve çok memnunum 15li plustan biraz daha geniş
bu arada koçtaşta satıcı yine xdrive koltuklar vade farksız 7 taksit oluyor ve world e özel 400tl bonus var bilginiz olsun
180 95 im ben cok begendim oturuyor tam kafamaErgonomisi nasıl sırtı ve boynu güzel bir şekilde rahat ettiriyor mu ?
hocam bende anka var yanlış anlamışsın senmerhaba 15'li plusun oturma yeri en ve derinlik olarak kaç cm o yanlardaki çıkıntıları saymadan düz oturma zeminini ölçme şansınız var mı? bende 15li plus aldım ama çok kararsız kaldım daha kargoya verilmedi
bu arada koçtaşta satıcı yine xdrive koltuklar vade farksız 7 taksit oluyor ve world e özel 400tl bonus var bilginiz olsun
aa kusura bakmayın benim hatam180 95 im ben cok begendim oturuyor tam kafama
hocam bende anka var yanlış anlamışsın sen