Neler Yeni

Xdrive Anka vs Xdrive 15li plus mi? (Kumaş Versiyon)

iamquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Miraç Can Cebeci
Arkadaşlar başlıkta okuduğunuz gibi hangisi tercih edilmeli arada 400 tl fark var rahatlık on planda

iamquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Miraç Can Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
isinide kullandım hocam. 15 li bana birtık daha rahat geldi.
Anka modeli ve 15li plus oturma yeri genişliği nasıl geniş olsun ama çokta abartı olmasın boyum 1.75 kilom 70

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Muhammet Kürkçü
Anka modeli ve 15li plus oturma yeri genişliği nasıl geniş olsun ama çokta abartı olmasın boyum 1.75 kilom 70
Anka modeli biraz daha genişti diye hatırlıyorum hocam. Şunu belirteyim hocam 15 li nin oturma yeri eğer kilolu isen kesinlikle dar gelme ihtimali var. 184 boy 72kg ile çuk oturuyorum 15 li ye ama biraz daha kilolu olsam sıkıntı çıkabilir öyle diyeyim.

iamquax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Miraç Can Cebeci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anka modeli biraz daha genişti diye hatırlıyorum hocam. Şunu belirteyim hocam 15 li nin oturma yeri eğer kilolu isen kesinlikle dar gelme ihtimali var. 184 boy 72kg ile çuk oturuyorum 15 li ye ama biraz daha kilolu olsam sıkıntı çıkabilir öyle diyeyim.
O zaman anka modelini alayim çünkü bende 70 kilo civariyim tam degilde birazcık pay kalmasını istiyorum bazen bağdaş bir şekilde oturuyorum ve anka modelinin ozellikleri daha iyi geldi bana kağıt üzerinde

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yiğit
O zaman anka modelini alayim çünkü bende 70 kilo civariyim tam degilde birazcık pay kalmasını istiyorum bazen bağdaş bir şekilde oturuyorum ve anka modelinin ozellikleri daha iyi geldi bana kağıt üzerinde
ankayı aylardır kullanıyorum tavsiye ederim ben sizin kadar kilolu değilim ama yanlarda pay kalıyor bende sizde de az bir pay kalır ama rahat ettirir boyum 183 civarı

Top Bottom