v6 rengi derken3500 e geldi taksitle V6 rengini aldım
attığın linkte ki işte o V serisinde ki v1 v2 v3 v6 vs onların tek farkı renk senin ve benim attığım linkltekler işte 3500 e olan hepsi aynı beğendiğini alv6 rengi derken
Hocam hortlatıyorum ama XDRIVE 15li mi HAWK FUTURE mi mantıklı ?attığın linkte ki işte o V serisinde ki v1 v2 v3 v6 vs onların tek farkı renk senin ve benim attığım linkltekler işte 3500 e olan hepsi aynı beğendiğini al
tamamdır hocam ama hawk indirimleri ne zaman bitecek fikriniz var mı ?her türlü hawk future , hawk future rakibi xdrive fırtına
indiiirm yok sanırsam sabit fiyatlar bunlar indirim varken de bu fiyatlardı 3 şubatta indirim bitti hala aynı fiyattamamdır hocam ama hawk indirimleri ne zaman bitecek fikriniz var mı ?
Tamamdir hocam tesekkurlerindiiirm yok sanırsam sabit fiyatlar bunlar indirim varken de bu fiyatlardı 3 şubatta indirim bitti hala aynı fiyat
teşekkür ederimHayırlı olsun doğru olanı yapmışsınız. Bende daha önce xDrive kullanan biri olarak hawk almıştım yakın zamanda. Çok ta memnunum.
future daha iyi hem üst model hemde bunda yastık araya kaçıyor birde future de kollar falan 4d almışken onu alınV6 mı alsam yoksa Future mı kararsız kaldım, koltuklar arasında ne kadar fark var gerçekten 1500₺ farka değer mi? Almışken iyisini alayım uzun yıllar kullanırım diyorum ama arada fark yoksa boşuna 1500₺ de vermiş olmak istemiyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürlerteşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
future daha iyi hem üst model hemde bunda yastık araya kaçıyor birde future de kollar falan 4d almışken onu alın