Neler Yeni

🔥İndirim Xdrive koltuklar peşin fiyatına 9 taksit

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Gokhan kılıc

Ekler

• 1222.png
    1222.png
    43.9 KB · Hit: 102

syrax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Syrax
Atak alınır mı ve ya alan arkadaşlar yorum yapabilir mi?
Ben aldım hocam hayatımdaki ilk oyuncu koltuğum olarak. 1.88 ve 83 kiloyum. Genişliği açısından biraz büyük geldi gibi. Masam da çok uyumlu olmadığından ufak bir rahatsızlık hissi verdi bana. Malzeme kalitesi ve süngerleri çok iyi ve rahat, o açıdan problem yok. Sadece boyut olarak ufak bir pişmanlık yaşadım. Fiyatı uygun ve 9 taksit diye de kaçırmak istemedim tabi.

Ben aldım hocam hayatımdaki ilk oyuncu koltuğum olarak. 1.88 ve 83 kiloyum. Genişliği açısından biraz büyük geldi gibi. Masam da çok uyumlu olmadığından ufak bir rahatsızlık hissi verdi bana. Malzeme kalitesi ve süngerleri çok iyi ve rahat, o açıdan problem yok. Sadece boyut olarak ufak bir pişmanlık yaşadım. Fiyatı uygun ve 9 taksit diye de kaçırmak istemedim tabi.
Anladım hocam hayırlı olsun teşekkür ederim cevap için

RELAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Furkan Tekemen
atak modelinin oturma genişliği filan iyi ama o kafa kısmındaki deri rahat ettirmediği için almadım. Ayriyetten bu kampanya 7-8 aydır var yeni değil

Altınok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ahmet Yusuf Altınok
Atak aldım bir tane. Bakalım ne gelecek ve nasıl gelecek. Kendi sitesinde stoğu yok ancak fiyat 9.7k, burada 7k idi. Biraz araştırmalarım sonucu eğer gelirse ve xdrive ürünün arkasında durursa, güzel bir alışveriş olmuş olacak.
Kral geldi mi kargon ben de almayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Samet Aksakal
Ben de yeni , akdeniz modelini aldım. İlk oyuncu koltuğum. Kumaş ve mekanizma olarak kaliteli hissettiriyor, rahatlığı da iyi.. sadece kolçakları biraz daha geri de konumlandırılsaymış daha rahat ederim herhalde..

lazo34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Noname
Ben de yeni , akdeniz modelini aldım. İlk oyuncu koltuğum. Kumaş ve mekanizma olarak kaliteli hissettiriyor, rahatlığı da iyi.. sadece kolçakları biraz daha geri de konumlandırılsaymış daha rahat ederim herhalde..
Boy kilo nedir sizi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,444
İsim
Muhammed efe
Bim uygulamasında onlineda satılıyor piyasanın çok altında almak isteyenlere şimdiden hayırlı olsun ben atak modelini aldım
Plastik ayaklı sandalye 6k mı ben mi yanlış gördüm. Sapıkça niteliğinde rakamlar.

Top Bottom