Neler Yeni

Yardım xDrive mı, Hawk Gaming Chair mi?

Trabzonlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
382
İsim
Ömerfaruk

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
779
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Xdrive toryum aldım yakın zamanda. Terletiyor ve yanları deri ortası kumaş. aman aman bir rahatlığı yok. Hawk, exvega gibi markalarda full kumaş versiyonları var ne kadar fark vardır bilemem ama hepsinin iskelet yapısı ve kullandığı kumaş özellikleri aynı.

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Xdriveri çok beğenmedim. Bana rahatsız geldi. Hawk I denemedim ama bence Hawk iyidir.

Ozkan34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Recep
Gençler selam. Çalıştığım yerde 2 kişi xDrive önerdi, gittim dün mağazasında inceledim. Kafamda da var bir model. Fakat pahalılar. Kullanan arkadaşlara, mümkünse ikisini de kullanmış, denemiş arkadaşlara soruyorum. Hangisinden bakılmalı? Hawk dayanıklı mıdır? Uygun mu fiyatları? Sandalyeye de ihtiyacım var, evde tabure üstünde uzun saatler harcayarak kambur çıkartmaya başladım. Şimdiden teşekkürler...
2 sene kadar Xdrive Atak kullandım şuanda hawk chair fab modelini kullanıyorum Xdrive deri hawk kumaş malzeme ve mekanizma kalitesi
Olarak Xdrive önde fakat çok fonksiyonel değildi özellikle oturma yeri çok sertti tabi bu modelden modele değişir Şuan hawk kullanıyorum daha fonksiyonel daha rahat geldi özellikle salıncak özelliği çok hoşuma gitti tabi uzun vadede görmek lazım hawkı xdrive 2 sene kullandım 0 gibiydi hala

Top Bottom