@Selman KaraaXdrove sancak ve hawk fab arasında kaldım hangisini önerirsiniz xdrive köklü bir firma hawk yeni ve iyi diyorlar
bütçe? @Selman KaraaXdrove sancak ve hawk fab arasında kaldım hangisini önerirsiniz xdrive köklü bir firma hawk yeni ve iyi diyorlar
1500 e kadar çıkarım
Ben olsam hawk alırdım baya önerilyor1500 e kadar çıkarım
Teşekkür ederimBen olsam hawk alırdım baya önerilyor
Fakat çok bilgim yok. Koltukları denemedim
Ama @Selman Karaa bu konuda bilgisi var
Şahsen Hawk fab alırdım çünkü kumaş yapısı var,terletmiyor ve kalitesi iyi.Xdrove sancak ve hawk fab arasında kaldım hangisini önerirsiniz xdrive köklü bir firma hawk yeni ve iyi diyorlar
Şahsen Hawk fab alırdım çünkü kumaş yapısı var,terletmiyor ve kalitesi iyi.
Bu arada Hawk markası Şahinler mobilyaya ait yani 30 yıllık geçmişleri olan bir firma
İnceleme videolarını felan izleyin en azından daha fazla bilgi sahibi olursunuz veya kararınız değişebilir.Tesekkur ederim ozaman hawk Alican ya herkes memnun biraz fiyatı artirmislar ama yapacak bir şey yok almışken iyisini alalim
Esekkur ederim ama öyle bir şansım yokDeneme şansın varsa deneyerek al derim bence.
Hawk kafama yattı gibi siz ikisinide ddenedinizmi@MeereeY Ve @bambi_tota etiketlediğiniz için teşekkürler.
Bence Xdrive Sancak rahat ve oyuncu koltuğu konusunda köklü bir firma ama Hawk alanlarda memnun ve en büyük +si terletmemesi ve boyun yastığının olması.
Burada birazda karar sana düşüyor. Çok terliyorsan koltuk başında hawk alabilirsin ama terleme gibi bir problem olmazsa Xdrive Sancak da iyidir.
Ama xdrive köklü firma sancagada iyi diyorlar sizin onerebileceginiz bir koltuk varmı@MeereeY Ve @bambi_tota etiketlediğiniz için teşekkürler.
Bence Xdrive Sancak rahat ve oyuncu koltuğu konusunda köklü bir firma ama Hawk alanlarda memnun ve en büyük +si terletmemesi ve boyun yastığının olması.
Burada birazda karar sana düşüyor. Çok terliyorsan koltuk başında hawk alabilirsin ama terleme gibi bir problem olmazsa Xdrive Sancak da iyidir.