JANEH
80+ Bronze
Ne saçma bir matematik , sistemin 1.5 aydır satışta olduğu gerçeğini değiştirmiyor o zaman her dolar arttığında konusunu aç , ayrıca dolar temmuzdan beri 26 altına düşmedi dediğin de tutmuyor zaten1.5 ay önce dolar sanırım 23 dü alanlar 24 den falan almış o zaman
1.5 ay önce dolar 23 mü ciddi misin 2 ay önce dolar 26.9tl1.5 ay önce dolar sanırım 23 dü alanlar 24 den falan almış o zaman
karı gibi ne her attığım posta cevap yazıyorsun 2 gram şeref yok sende sürekli karı gibi mod yokmu diyorsun cidden psikolojik sıkıntıların mı var gel me yazma arkadaş 15 yaşında veletsin sürekli sürekli yerli yersiz yazı yazıyon bu güne kadar adam yerine bile koymadım seni hala yazıyorsun1.5 ay önce dolar 23 mü ciddi misin 2 ay önce dolar 26.9tl
yerinde ve mantıklı bir karar. Bende engelledim. ayrıca banlanmış iyi oldu.Bu arkadaşı engelliyorum. Saçma sapan indirimlerinin bildirimini almak zorunda mıyız. Modlar bir çözüm yok mu buna?
modlar cezasını kestiBu arkadaşı engelliyorum. Saçma sapan indirimlerinin bildirimini almak zorunda mıyız. Modlar bir çözüm yok mu buna?
Dün ben aynı linklerini görüyoruz dedim diye hakaret yedim.mod flnda yok ortada
Birincisi burası bir forum herkes isteği gibi takip edebilir ve yorum yapabilir.karı gibi ne her attığım posta cevap yazıyorsun 2 gram şeref yok sende sürekli karı gibi mod yokmu diyorsun cidden psikolojik sıkıntıların mı var gel me yazma arkadaş 15 yaşında veletsin sürekli sürekli yerli yersiz yazı yazıyon bu güne kadar adam yerine bile koymadım seni hala yazıyorsun