Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Gainward Ghost RTX 4070 Super 22.999 TL

KYLORIN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Eymen
Çok abartılıyor bu sıcaklık muhabbetleri. Görende X Marka 4070 süper 50 derecede sadece Gainward 76 derecede çalısıyor zannedecek. Ben kullanıyorum diye savunmuyorum yanlışta anlaşılmasın evet diğerlerine göre malzemesi kalitesi düşük ve kullanılan plastik oranı metale göre daha fazla olduğu için biraz daha sıcak çalıştığı doğru ama yani dediğim gibi abi kasanız çok kötü olmasın altınada psu üstüne 2 adet fan ekleyin (diyelim ki pimpiriklisiniz) tamamdır yani zaten onun ömrü sıcaklıktan gitmeden sürümünü eskitecekler eskiyecek gidecek. Sıkmayın canınızı alın kullanın geçin. Tabi biraz daha fazla ücret karşılıgında daha gösterişli ve serin çalısan opsiyonların tercih edilmesini bende destekliyorum.
bendede gainward var ekran kartımın rdr2 de %100ünü 2k ultra ayarlarda kullanırken bu kış aylarında 73 dereceyi geçmiyorr ve ekran kartı fanları %40da kullanılınca böyle oluyor %60a falan çıkarınca 70 falan oluyor. 4000 serisi genel olarak ısınmıyor zaten ve ekran kartı 85 derece üzerine çıkmadığı sürece performans düşüşü yaşamaz. Fakat 500tl farkla GALAX almak 10 kat daha mantıklıdır.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
462
İsim
Shoto Todoroki

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Mehmet
Aynen öyle boş boş işler. Milletin işi gücü yok 3 5 dereceyi konusup konusup duruyo. X firması bilmem kac dereceye kadar calismasini uygun görmüş oyle üretmiş Y firması belli bir dereceden yukari cikmamasi icin dizayn etmiş. Bu firmalar dev firmalarla yarisabilmek adına fiyati mecbur uygun tutcak. He bak fan sesini ya da malzeme kalitesini falan konussalar yine anlayacağım. Kardeşim bu ekran kartı. İşlemci degil. Belli bir sicakliga kadar normal kabul edilir ve performansi dusmez. Bilen de konusuyo bilmeyen de.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He alınır mı.. bal gibi alınır da kullanilir da. Yok uzak durun yok bilmem ne gecin bu isleri
Kuyruk acısı belli oldu

"

RTX 4070 Super Ventus 2X "

hahah 80 mi görüyor reis anlat biraz neye tetiklendin?

MetalWave

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Serdar Günaydın

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Selim
Kuyruk acısı belli oldu

"

RTX 4070 Super Ventus 2X "

hahah 80 mi görüyor reis anlat biraz neye tetiklendin?
Kuyruk acısı derken? Terbiyeli olalim biraz kardeşim. Bilip bilmeden de konuşmayalım olur mu? Basmissiniz bu forumu kulaktan dolma bilgilerle. 80 falan olmuyor ama olsa da performansi düşmezdi cahil kardeşim. Oyle buyuk puntoyla yazarak neyi hedefliyorsun bilmiyorum ama mantaliten çöp.

Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Ümit Öztürk
80 dereceyi geçiyor bu kart yazları

Rusty_Cohle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
909
İsim
Rusty
Boşuna tartışma yapılmış UV yapilarak Max 65 dereceye kadar düşürürüm ama fan hızları 2000-2800rpm arasında olur, kulaklığı taktiğin zaman da ses sıfıra düşüyor. Tier list kartlar yakın fiyat ise onların alınmasını tavsiye ederim ama 3-4k fazla verip almak saçma, onun yerine işlemciye ağırlık verilir ram 32 yapılır f/p olur. Parası olan zaten tier list alıyor boş tartışma olmuş

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Emre
Boşuna tartışma yapılmış UV yapilarak Max 65 dereceye kadar düşürürüm ama fan hızları 2000-2800rpm arasında olur, kulaklığı taktiğin zaman da ses sıfıra düşüyor. Tier list kartlar yakın fiyat ise onların alınmasını tavsiye ederim ama 3-4k fazla verip almak saçma, onun yerine işlemciye ağırlık verilir ram 32 yapılır f/p olur. Parası olan zaten tier list alıyor boş tartışma olmuş
Bebeğim mesajı neden sürekli yeniliyorsun

Hülagühan88

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Dax Saz
Birkaç tane gainward kartım oldu seneler boyunca. Memnuniyetsiz olduğum olmadı. Phantom gs kadar iyi değildir ancak yine de güzel marka bence. Japonya gibi bölgelerde çok tutan bir marka bu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,199
Üyeler
163,440
Son üye
Lewonidas16
Top Bottom