KYLORIN
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,102
- İsim
- Eymen
bendede gainward var ekran kartımın rdr2 de %100ünü 2k ultra ayarlarda kullanırken bu kış aylarında 73 dereceyi geçmiyorr ve ekran kartı fanları %40da kullanılınca böyle oluyor %60a falan çıkarınca 70 falan oluyor. 4000 serisi genel olarak ısınmıyor zaten ve ekran kartı 85 derece üzerine çıkmadığı sürece performans düşüşü yaşamaz. Fakat 500tl farkla GALAX almak 10 kat daha mantıklıdır.Çok abartılıyor bu sıcaklık muhabbetleri. Görende X Marka 4070 süper 50 derecede sadece Gainward 76 derecede çalısıyor zannedecek. Ben kullanıyorum diye savunmuyorum yanlışta anlaşılmasın evet diğerlerine göre malzemesi kalitesi düşük ve kullanılan plastik oranı metale göre daha fazla olduğu için biraz daha sıcak çalıştığı doğru ama yani dediğim gibi abi kasanız çok kötü olmasın altınada psu üstüne 2 adet fan ekleyin (diyelim ki pimpiriklisiniz) tamamdır yani zaten onun ömrü sıcaklıktan gitmeden sürümünü eskitecekler eskiyecek gidecek. Sıkmayın canınızı alın kullanın geçin. Tabi biraz daha fazla ücret karşılıgında daha gösterişli ve serin çalısan opsiyonların tercih edilmesini bende destekliyorum.