🔥İndirim 🔥Xenon Smart Akıllı Otomatik Kedi Tuvaleti 4 Lü Set İndirimde (19.499TL)🔥

berattrn1

80+
Reaksiyon skoru
42
https://amzn.eu/d/1DdMhrs

19.499TL

Xenon Smart Akıllı Otomatik Kedi Tuvaleti Mama Kabı Besleme Kasesi Şarjlı Bataryalı Sensörlü Su Pınarı Sebili ve Yedek Filtreler 4'lü Evcil Hayvan Pet Ürünleri Başlangıç Seti
RenkBeyaz
MarkaXENON SMART
MalzemeAkrilonitril Bütadien Stiren (ABS), Paslanmaz Çelik
Ürün Boyutları54.5U x 54.5G x 59.5Y santimetre
Ürün Ağırlığı13.5 Kilogram
1763335623603.webp

ya bu ürünlerden hiç anlamıyorum da bizim ev de 2 adet kedimiz var tuvaletleri balkon da ancak kedi kumları vs. olmasına rağmen o pis koku bütün evin içerisine yayılıyor bunun gibi otomatik kum makineleri böyle sorunları çözer mi??

ya bu ürünlerden hiç anlamıyorum da bizim ev de 2 adet kedimiz var tuvaletleri balkon da ancak kedi kumları vs. olmasına rağmen o pis koku bütün evin içerisine yayılıyor bunun gibi otomatik kum makineleri böyle sorunları çözer mi??
Aktif karbonlu kedi kumu kullanman lazım.

everclean kumları koku sorununu çözüyor pahalı ama parasını haleden bir kum markası deneyebilirsiniz

Yıllardır 2 kedi besleyen biri olarak bunu alıyorsun ve bu dertten kurtuluyorsun
Pro Line Aktif Karbonlu Topaklanan Kedi Kumu 20LT

Koku yapmayı engelleyen bir kedi kumu yok. Evde koku olmasını istemiyorsan her gün kürekle topaklanan kumu alıp atacaksın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri