x5460 yerden yere vururAnakartım LGA775 soket 8 gb ram e kadar destek veriyor aliexperssten kuponlar 30 TL ye kadar indirdim quad core u eğer indirirm bulursam q9650 de düşünüyorum
anakartın nedır?Anakartım LGA775 soket 8 gb ram e kadar destek veriyor aliexperssten kuponlar 30 TL ye kadar indirdim quad core u eğer indirirm bulursam q9650 de düşünüyorum
dell optiplex 960 kasa kullnaıyoru anakartım da dell markax5460 yerden yere vurur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
anakartın nedır?
1156pin?X3440
Ha , unutmuşum pardon.1156pin?
malesef sadece (33) Upgrading a Core 2 Duo Optiplex to a Quad Core Xeon E5450 - YouTubedell optiplex 960 kasa kullnaıyoru anakartım da dell marka
Amazon.com: Dell Desktop Motherboard for Optiplex 960 Desktop PC : Electronics
Buy Dell Desktop Motherboard for Optiplex 960 Desktop PC: Motherboards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
o zaman q alayım userbenchmarkta çok fark yok aralarında zaten hem modlu biostan kurutlurummalesef sadece (33) Upgrading a Core 2 Duo Optiplex to a Quad Core Xeon E5450 - YouTube
xeon e serısı calısıyor (Xeon E5450)
userbenchmark yalano zaman q alayım userbenchmarkta çok fark yok aralarında zaten hem modlu biostan kurutlurum