şimdi bakabilirsiniz.Video daha işleniyor
fazla bir termal macun bakımı yapılabılırşimdi bakabilirsiniz.
anladım hangisi için? ne önerirsiniz.fazla bir termal macun bakımı yapılabılır
butcenız nedıranladım hangisi için? ne önerirsiniz.
ama isterseniz degiştirmeyebilirsiniz sıkıntı olmayacaktır en son nezaman termal macun yenıledınızanladım hangisi için? ne önerirsiniz.
500 tl kasamın içi toz halde kartın içindede baya var diyebilirim bir bakım olsa uçucak neredeyse işlemci fanın bloklarının arasında birsürü birleşmiş toz var.butcenız nedır
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama isterseniz degiştirmeyebilirsiniz sıkıntı olmayacaktır en son nezaman termal macun yenıledınız
mx4 alınabılır bır temızlık yapmak sart bence500 tl kasamın içi toz halde kartın içindede baya var diyebilirim bir bakım olsa uçucak neredeyse işlemci fanın bloklarının arasında birsürü birleşmiş toz var.
hangisi içinmx4 alınabılır bır temızlık yapmak sart bence
2023 ayın 9 10 olması lazımbutcenız nedır
ama isterseniz degiştirmeyebilirsiniz sıkıntı olmayacaktır en son nezaman termal macun yenıledınız
degıstırın derim baya zaman olmus 4 gr alınıp ıkısınıde kullanınhangisi için
2023 ayın 9 10 olması lazım
ekran kartına termal macun şart mx4 termal macun alabilirsiniz yapımı kolay kendiniz uygulayın kasa içindeki tozları fön makinasıyla alabilirsinbeamng drive orta ayarlarda test ettim, fps , sıcaklık değerleri nasıl bir sorun var mı? video çektim
kullandığın anakart nedir acababeamng drive orta ayarlarda test ettim, fps , sıcaklık değerleri nasıl bir sorun var mı? video çektim
H61h2-m17 bu işi yapacağım fakat ekran kartı baya büyük marka : zotac amp edition gt 770 2 gb 3 fanlı çok uzun olduğu için altındaki tırnağı indiremiyorum kırarım diye korkuyorum sökmesi falan fanlardan ayırması acayip uğraştıracak peki bi sorum var böyle kullanmaya devam edersem işlemci ve kart bir zararı olur mu?kullandığın anakart nedir acaba