Xeon E5 2630 Sistem toplanır mı ?

Lorx61

80+ Silver
Reaksiyon skoru
992
arkadaşlar merhaba başlıktan yazdığım gibi o tarz işlemcili bir bilgisayar toplanır test bilgisayarı için hemde ağır işler için fakat anakartları biraz pahalı 1700 tl gibi bir fiyata satılıyor onun yerine ucuza X3440 alıp 4ghz overclock yapıp mı kullanmak bilemiyorum kararsız kaldım

Amaç oyun oynamaksa bu işlemcilerden istediğini alamayabilirsin ikinci el am4 bak

xeon işlemciler oyun için yapılmadı sana oyun oynarken zorluk çıkarır en iyisi am4 bakmak

Amaç oyun oynamaksa bu işlemcilerden istediğini alamayabilirsin ikinci el am4 bak
xeon işlemciler oyun için yapılmadı sana oyun oynarken zorluk çıkarır en iyisi am4 bakmak
oyun oynamak için değil zaten 12100f li sistemim var bu sistemi ağır işler için cap cut gibi şeylerde edit işlerinde ve test sistemi olarak kulanacağım aldığım ekran kartlarını test etmek için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünü sepete atamazsın eğer fiyat yüksekse onu diyorum yoksa ödeyeceğin fiyat aynı olur. Bence bu işlere girme hiç ikinci elde AM4 sistem dizebilirsin.
o zaman direk 2. el x3440 lı sistem toplayayım 4ghz oc yaparım fln

Ürünü sepete atamazsın eğer fiyat yüksekse onu diyorum yoksa ödeyeceğin fiyat aynı olur. Bence bu işlere girme hiç ikinci elde AM4 sistem dizebilirsin.
Bunu sepete ekleyebildim yani şimdi vergi dahil 831 TL mi ?

Ekler

• IMG_1232.webp
    IMG_1232.webp
    96.6 KB · Hit: 12
oyun oynamak için değil zaten 12100f li sistemim var bu sistemi ağır işler için cap cut gibi şeylerde edit işlerinde ve test sistemi olarak kulanacağım aldığım ekran kartlarını test etmek için

o zaman direk 2. el x3440 lı sistem toplayayım 4ghz oc yaparım fln

Bunu sepete ekleyebildim yani şimdi vergi dahil 831 TL mi ?
hayır vergi ödeme aşamasında çıkar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,959
Üyeler
183,776
Son üye
yikheuen
Geri