ikisi de uyumlu çalışır ama işlemcinin daha iyi olması sistem için daha iyi olurArkadaşlar bugün yayınlanan fp ürünü PC yi satın aldım üzerinde olan işlemciyi R5 5600 e güncelledim videoda 5500 ile uyumlu çalıştığı söylenmisti uyum konusunda yükseltme için hata mı yaptım sizce
Ben R5 5600 lü olarak aldım sistemi acaba ekran kartı ile uyum nasıl olur diye merak ettim ilk defa AMD kullanacğım bu aradaikisi de uyumlu çalışır ama işlemcinin daha iyi olması sistem için daha iyi olur
Kasa iyi değil galiba benim kasada o ekran kartı %42 fanlarda 62 dereceyi geçmiyordu. Üstte 2 yanda 2 fan birde egzoz fan ile toplam 5 fan vardı. ama camı çekip kullanıyordum.Ben R5 5600 lü olarak aldım sistemi acaba ekran kartı ile uyum nasıl olur diye merak ettim ilk defa AMD kullanacğım bu arada
Hocam bilgiler için teşekkür ederim biraz zahmetli olacak kurulum ama tabi sonrası için herhangi bir hata veya mavi ekran vb karşılaşmak istemiyorum adımları tek tek uygulayacağım bu ekran kartının extra programı felan varmı ekran kartı hariç driver boster yaptiktan sonra ekran kartımizin driveri tam olarak nerden geliyor veya kutudan felan herhangi bir driver USB vb mi çıkar valla saçma sorular sormuş olabilirim hayatımda laptop dan başka kasalı kullanmadığım için DDR2 hariçKasa iyi değil galiba benim kasada o ekran kartı %42 fanlarda 62 dereceyi geçmiyordu. Üstte 2 yanda 2 fan birde egzoz fan ile toplam 5 fan vardı. ama camı çekip kullanıyordum.
İlk defa amd kullanacaksın tavsiyem olsun.
Formattan sonra ilk ekran geldi
0) (bilmiyorsan yapmana gerek yok) fullprogramlar indir üzerinden driver booster indir ve rx6600 yazan görüntü (driver) hariç hepsini indir)
1) computerbasede all in one runtimes download yaz programı indir ve gerekli programları kur.
2) windows updateleri yap ve directx kur. Restart
3) Windows driver update kapat (Windows arama yerine Gelişmiş sistem ayarlarını görüntüle> Donanım> Aygıt Yükleme ayarları> Hayır)
4) Amd driver indir ve kurulum bitince restart
5) Radeon software aç oyun profili seç diyecek "Standart" olanı seçeceksin
6) Chipset driver indir
Dostum driver'ı bulmak için google'a rx6600 driver yazıp ulaşabilirsin.Hocam bilgiler için teşekkür ederim biraz zahmetli olacak kurulum ama tabi sonrası için herhangi bir hata veya mavi ekran vb karşılaşmak istemiyorum adımları tek tek uygulayacağım bu ekran kartının extra programı felan varmı ekran kartı hariç driver boster yaptiktan sonra ekran kartımizin driveri tam olarak nerden geliyor veya kutudan felan herhangi bir driver USB vb mi çıkar valla saçma sorular sormuş olabilirim hayatımda laptop dan başka kasalı kullanmadığım için DDR2 hariçbiraz cortladim yeni sistemler konusunda laptopta usb den hemen driver kuruyordum kasa işi olunca her zaman yardıma ihtiyaç duyarim