Neler Yeni

XFX RX 6600 Stutter sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğulcan Ertik
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar dilerim. Ağustos 2022'de Ryzen 5 5500 ve RX 6600'lü hazır bir sistem satın aldım. Oynadığım oyunlarda yaşadığım bu problem sizlerde de var mı diye soracaktım ve var ise bu sorunu nasıl aştınız ne gibi aşamalardan geçtiniz ya da çözüm önerileriniz var mı?
Oynadığım oyunlar: Hunt Showdown - PUBG - Red Dead Redemption 2 - Warzone 2.0.
Eklemek istediğim bir husus da her oyunda yaşıyorum stutter problemini yalnızca yukarıdaki oyunlar değil.

Son düzenleme:

abcdefg1234

80+ Silver
Amd uygulamasından ekran karıtnın minimum Core Frekansını 2000 Mhz veya üstü bi değer yapabilirsiniz. İşe yarama ihtimali var.

Ramlere overclock yapmak %1 ve %0.1 değerlerini yükseltiyor diye biliyorum. Ram çipleriniz kaliteliyse ramlere overclock yapılabilir.

Oyunlar HDD de kuruluysa harddiskten kaynaklı olabilir.

Aynı işlemciyi hem rx 6600 de hem de 6700xt de kullandım stutter sorunu yaşamadım hiç

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğulcan Ertik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amd uygulamasından ekran karıtnın minimum Core Frekansını 2000 Mhz veya üstü bi değer yapabilirsiniz. İşe yarama ihtimali var.

Ramlere overclock yapmak %1 ve %0.1 değerlerini yükseltiyor diye biliyorum. Ram çipleriniz kaliteliyse ramlere overclock yapılabilir.

Oyunlar HDD de kuruluysa harddiskten kaynaklı olabilir.

Aynı işlemciyi hem rx 6600 de hem de 6700xt de kullandım stutter sorunu yaşamadım hiç
Söylemiş olduğunuz her yöntemi denedim ancak bir çözüme ulaşamadım. Sanırım ekran kartında var olan bir problem. Satın aldığım şirkete geri gönderdim, kontrol edip döneceklerini söylediler. Yine de teşekkür ederim sağ olun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,581
Üyeler
167,518
Son üye
Aliqo
Top Bottom