majeste121
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Tam ekran yap veya 1080p yi seç direkt 1920 ye 1017 olmuş testMerhabalar kartın değerleri sizce nasıldır alınabilir mi arkadas video şeklinde attı kart kasa içinde değildi çalışırken fiyat 9500 yazmış pazarlık yapmadım daha
Doğru şimdi gördüm çerçeve modda ne gibi eksileri oluyorTam ekran yap veya 1080p yi seç direkt 1920 ye 1017 olmuş test
Pek bir şey değişmez,bende de aynı kjart var ama qick modeli değil, normal 3 fanlı bi alt model dereceler hemen hemen aynı. Normal yani. Ama şunu söyliyim rx6800 lere bak pazarlıkla o fiyatlara bulacağını düşünüyorum. Rx6700xt fiyatları biraz balon şu sıralar.Doğru şimdi gördüm çerçeve modda ne gibi eksileri oluyor
hocam bi hafta yakın oldu nerdeyse bulamıyorum ya denk gelmiyor ya da pahalı satıyolar birdePek bir şey değişmez,bende de aynı kjart var ama qick modeli değil, normal 3 fanlı bi alt model dereceler hemen hemen aynı. Normal yani. Ama şunu söyliyim rx6800 lere bak pazarlıkla o fiyatlara bulacağını düşünüyorum. Rx6700xt fiyatları biraz balon şu sıralar.
Baktım şimdi ilanlara 10k civarlarına baya var en azından 16gb vramin olur üstüne 1k daha koy bence rx6800 al cidden çok şişik rx6700xt fiyatları.hocam bi hafta yakın oldu nerdeyse bulamıyorum ya denk gelmiyor ya da pahalı satıyolar birde
abi nerden buluyonuz şu 6800 leri9.5 asla o karta verme ben geçenlerde 8e sattım kartı üstü fiyatları etmez tabiri caizse enayi avındalar 6800 xt geçen 9500e aldım hadi sen 10500e bulursun
gpu world facebook grubu olabilir sahibindende ekran kartı yazıp en yenilere bakabilirsinabi nerden buluyonuz şu 6800 leri![]()
hocam bu gpu world tr mi orjinal grup olup olmadıgını nerden anlarım birde sahibinden çok az kişi pg ile veriyor diğer türlü güvenememgpu world facebook grubu olabilir sahibindende ekran kartı yazıp en yenilere bakabilirsin
en yeni listelenen ekran kartları isim yazınca çıkmıyor genel kategoride çıkıyor yani adam acil paraya ihtiyacı varsa direkt yazabiliyorsun ilana başkaları yazmadan (bu dediğim sahibindende geçerli)
letgo, dolap'dan da bakabilirsin bulunuyor ama bir şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
örneği bu ilan birkaç saat önce açılmış almak isteyen 1-2 kişi var bile tabi bukadar ucuzlukta elden gidip almak daha mantıklı ama param güvende teklifi edersende birşekilde güvenlice alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
veya 9.5 6700xt yerine burda 8e satan var (arkadaki kartlardan yola çıkarsak mining yapıyor diye gözüküyor veya al satçı oyüzden almadan önce testleri iyi yapmak lazım)
pg olmadan sana uymuyorsa işin biraz zor bulabileceğin ilan sayısı 10 kat düşüyor çünkü param güvende ile satış yapmak büyük sıkıntıhocam bu gpu world tr mi orjinal grup olup olmadıgını nerden anlarım birde sahibinden çok az kişi pg ile veriyor diğer türlü güvenemem
az önce birisi asrock phantım rx6800 atmış lakin kurumsal bir firma vram değişimi oldu diyor 6 ay garantisi varmış 9000 tlpg olmadan sana uymuyorsa işin biraz zor bulabileceğin ilan sayısı 10 kat düşüyor çünkü param güvende ile satış yapmak büyük sıkıntı
gpu world olarak üye sayısı 9K mı neydi anlarsın zaten
vram değişimi biraz abartı olmuş 9000 etmez 1 daha ver değişimsiz olanı al ilerde sorun yaşatabiliraz önce birisi asrock phantım rx6800 atmış lakin kurumsal bir firma vram değişimi oldu diyor 6 ay garantisi varmış 9000 tl