75 derecelerde geziniyor bakımını yapsamda aynı vaziyette ön kapağını açık bırakıp arkadaki saçıda çıkarıp kullanmayı düşünüyorum, işlemci sıvı soğutucuları uyar mı acababosa para vermis olursun gpu icin sivi sogutucu alcaksan
75 derecelerde yükte ise normal75 derecelerde geziniyor bakımını yapsamda aynı vaziyette ön kapağını açık bırakıp arkadaki saçıda çıkarıp kullanmayı düşünüyorum, işlemci sıvı soğutucuları uyar mı acaba
75 derece gayet normal bi sicaklik yukte ise75 derecelerde geziniyor bakımını yapsamda aynı vaziyette ön kapağını açık bırakıp arkadaki saçıda çıkarıp kullanmayı düşünüyorum, işlemci sıvı soğutucuları uyar mı acaba
uymaz gpu özel sıvı soğutmasına bayağı para harcamanız lazım kasa modeliniz nedir?75 derecelerde geziniyor bakımını yapsamda aynı vaziyette ön kapağını açık bırakıp arkadaki saçıda çıkarıp kullanmayı düşünüyorum, işlemci sıvı soğutucuları uyar mı acaba
Rig için ekran kartları dışarıda, doğrusu ekran kartı alacak kadar çok tutarsa masrafı, ürünü edinmek doğru olmaz.uymaz gpu özel sıvı soğutmasına bayağı para harcamanız lazım kasa modeliniz nedir?