Neler Yeni

Yardım XFX rx5700xt raw ii ultra vram mhz

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
Arkadaşlar XFX marka RX5700XT RAW II ULTRA anakartım var sitesinde alttaki gibi yazıyor ama AMD Radeon Software deki değer daha düşük benmi yanlış biliyorum fan hızı falan da düşük normalmi bu?
Screenshot_5.png

AMD Radeon Software değerleri;
1592774550984.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekstra olarak sitesinde indirme bölümünde şöyle bir yazı var;
Screenshot_3.png

Bunları indirip bios ile ilgili bir şey mi yapmam lazım bilen varmı?

Ekler

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    34.6 KB · Hit: 49
"Up To" = x değerine kadar. Yani oyun modunda 1870 mhz'ye kadar,oc ile boostlayarak da 1980 mhz'ye kadar çekebilirsin.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Up To" = x değerine kadar. Yani oyun modunda 1870 mhz'ye kadar,oc ile boostlayarak da 1980 mhz'ye kadar çekebilirsin.
BİOS FİLES yazan kısımdaki şeyler sıkıntı yaratırmı herhangi bir şekilde normal fan speed yazan kısmı yapayımmı sence?

BİOS FİLES yazan kısımdaki şeyler sıkıntı yaratırmı herhangi bir şekilde normal fan speed yazan kısmı yapayımmı sence?
Gpu sıcaklığına göre fanlar otomatik dönmeye ayarlıdır zaten,onu değiştirmene gerek yok. Yük altında fanlar otomatik çalışır,fazla yük yokken sessiz çalışır. Bu şekilde gereksiz gürültünün de önüne geçmiş olursun.

Railof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Batuhan Semih ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gpu sıcaklığına göre fanlar otomatik dönmeye ayarlıdır zaten,onu değiştirmene gerek yok. Yük altında fanlar otomatik çalışır,fazla yük yokken sessiz çalışır. Bu şekilde gereksiz gürültünün de önüne geçmiş olursun.
Oyun oynarken radeon görüntüleme penceresinde 2100 mhz de çalıştığını gördüm sorun yaratırmı bana ? düşürmem gerekirmi

Oyun oynarken radeon görüntüleme penceresinde 2100 mhz de çalıştığını gördüm sorun yaratırmı bana ? düşürmem gerekirmi
Oyuna girince oyun moduna alıp otomatik artırıyordur,sıcaklıklar 90-100 dereceye çıkmazsa sorun yok demektir. İçin rahat olsun.

Top Bottom