Neler Yeni

XFX RX6600XT [8013 ₺]

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağatay Karayılan
hocam bu xfx kötü marka mı ki alınmasın? ben ekran kartımı ona göre alacağım çünkü de

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
hocam bu xfx kötü marka mı ki alınmasın? ben ekran kartımı ona göre alacağım çünkü de
hocam konu zaten eski xfx diğer rakiplerine göre soğutma konusunda birazcık geride fakat çok sıkıntı yaşamazsınız eğer bütceniz varsa Sapphire Nitro+ almanızı tavsiye ederim hep soğutması iyi hemde dış görünüşü güzel tabi ışık seviyorsanız

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Çağatay Karayılan
hocam konu zaten eski xfx diğer rakiplerine göre soğutma konusunda birazcık geride fakat çok sıkıntı yaşamazsınız eğer bütceniz varsa Sapphire Nitro+ almanızı tavsiye ederim hep soğutması iyi hemde dış görünüşü güzel tabi ışık seviyorsanız
sapphire'de bir takım sorunlarla karşılaşılıyormuş heralde ondan almak istemiyorum 13-14k ya pc toplayıp ta sonra hata felan alıp bozulursa babam beni cehennemden beter eder.

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
sapphire'de bir takım sorunlarla karşılaşılıyormuş heralde ondan almak istemiyorum 13-14k ya pc toplayıp ta sonra hata felan alıp bozulursa babam beni cehennemden beter eder.
sorunları bilmiyorum fakat xfx almaktan iyidir

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
Vay be 2 ay geçti dolar 14.8 TL den 17.3 TL oldu. Ama 1 model yükseği aynı fiyata alıyoruz. Dolar 2 ayda çıkmasa bugün 8 bine 6800xt bile alırdık.

ekran kartlarının artma sebebi birazcık dolar olsada mining zirve yaptırdı ekran kartlarını şuanda btc yerlerde oldugu için ucuzladı

Top Bottom