İncehesap gaming gecesi var hem daha ucuz olabilir hemde başka modeller gelebilir.Akşam ne var ki
İncehesap gaming gecesi var hem daha ucuz olabilir hemde başka modeller gelebilir.Akşam ne var ki
Gaming gecesi incehesapAkşam ne var ki
hocam konu zaten eski xfx diğer rakiplerine göre soğutma konusunda birazcık geride fakat çok sıkıntı yaşamazsınız eğer bütceniz varsa Sapphire Nitro+ almanızı tavsiye ederim hep soğutması iyi hemde dış görünüşü güzel tabi ışık seviyorsanızhocam bu xfx kötü marka mı ki alınmasın? ben ekran kartımı ona göre alacağım çünkü de
Gayet kaliteli bir marka ben kullanıyorum bir sorunla karşılaşmadım üstelik soğutmasıda başarılı.hocam bu xfx kötü marka mı ki alınmasın? ben ekran kartımı ona göre alacağım çünkü de
sapphire'de bir takım sorunlarla karşılaşılıyormuş heralde ondan almak istemiyorum 13-14k ya pc toplayıp ta sonra hata felan alıp bozulursa babam beni cehennemden beter eder.hocam konu zaten eski xfx diğer rakiplerine göre soğutma konusunda birazcık geride fakat çok sıkıntı yaşamazsınız eğer bütceniz varsa Sapphire Nitro+ almanızı tavsiye ederim hep soğutması iyi hemde dış görünüşü güzel tabi ışık seviyorsanız
sorunları bilmiyorum fakat xfx almaktan iyidirsapphire'de bir takım sorunlarla karşılaşılıyormuş heralde ondan almak istemiyorum 13-14k ya pc toplayıp ta sonra hata felan alıp bozulursa babam beni cehennemden beter eder.
ekran kartlarının artma sebebi birazcık dolar olsada mining zirve yaptırdı ekran kartlarını şuanda btc yerlerde oldugu için ucuzladıVay be 2 ay geçti dolar 14.8 TL den 17.3 TL oldu. Ama 1 model yükseği aynı fiyata alıyoruz. Dolar 2 ayda çıkmasa bugün 8 bine 6800xt bile alırdık.
XFX Speedster SWFT 309 AMD Radeon RX 6700 XT Core RX-67XTYJFDV 12GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com