Neler Yeni

🔥İndirim XFX SPEEDSTER SWFT 309 RX 6700 XT 7999 TL

FlapJack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
545
İsim
Mert
Discord
FlapJack#6026
1669199509807.png

Arkadaşlar ben kendime çektim bir tane firmanın güvenirliği hakkında bir şey diyemeyeceğim PC toplayan adam adlı kanaldan gördüm siteyi.
XFX-MERCURESOFT Kodu girince fiyat düşüyor.

Ben Sağlam Bir Yerden Almak İstiyorum Diyenlere;
Ama AMD 6000 Dual serisinde çok fazla WattMan ve CW gördüm forumda.

SadeceSeyf

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle

Arkadaşlar ben kendime çektim bir tane firmanın güvenirliği hakkında bir şey diyemeyeceğim PC toplayan adam adlı kanaldan gördüm siteyi.

CW var fakat ben bunun yerine yine Asus seçerdim.Bu arada hazır sistem aldık arkadaşa bu ekran kartında da CW çıktı.Yani şans

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
CW var fakat ben bunun yerine yine Asus seçerdim.Bu arada hazır sistem aldık arkadaşa bu ekran kartında da CW çıktı.Yani şans
Hocam Benim kartta da cw var. Cw değişim sebebi midir, bu firmadan firmaya değişir mi yoksa hepsi aynı mı? Cw haricinde hiç bir sorun yok, wattman falan almadım. Değiştirmek mantıklı mı? Bu arada furmark ta falan cw olmuyor. Oyunlarda yüksek fps ten dolayı oluyor.

SadeceSeyf

80+ Gold
Hocam Benim kartta da cw var. Cw değişim sebebi midir, bu firmadan firmaya değişir mi yoksa hepsi aynı mı? Cw haricinde hiç bir sorun yok, wattman falan almadım. Değiştirmek mantıklı mı? Bu arada furmark ta falan cw olmuyor. Oyunlarda yüksek fps ten dolayı oluyor.
Çok yüksek değilse problem yok hocam.Ben 3060 6600 3070 hepsinde gördüm.Az olsun yeter

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,041
İsim
Hasan
Cw değişim değil ama tamir için gönderdiğinde kartı tamir ettik diyip bir şey düzeltmeden geri gönderiyolar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Rick Grimes
Çok yüksek değilse problem yok hocam.Ben 3060 6600 3070 hepsinde gördüm.Az olsun yeter
Şu anlık kasadan biraz uzakta kullanıyorum. Sesin fazla olup olmadığından emin değilim.

HalilAydogan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
994
İsim
Halil Aydogan
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Instagram
https://www.instagram.com/hhalilaydogan/
Twitter
hhalilaydogan
Alıntıyı görüntüle

hocam kart geldimi size

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,119
Üyeler
165,637
Son üye
nova2312
Top Bottom