Ben 580 den geçiş yaptım. Neler yaşadığımı bir bilsen ama fazlasıyla tatminkar bıraktı beni 7600. 580 i yad ediyorum. Bir sürü emeği var. 5yıldır onu kullandım neredeyse iyi günde kötü günde.wattman fena göz korkutuyor ya
video cart curt sorun yaratır mıBen 580 den geçiş yaptım. Neler yaşadığımı bir bilsen ama fazlasıyla tatminkar bıraktı beni 7600. 580 i yad ediyorum. Bir sürü emeği var. 5yıldır onu kullandım neredeyse iyi günde kötü günde.
Yaratsa böyle konuşmam kart hakkında.video cart curt sorun yaratır mı
video çekerken diyecektimYaratsa böyle konuşmam kart hakkında.
alsam mı ki ya Bornova vatandan da elden teslim alırım yarın bilemedim heYaratsa böyle konuşmam kart hakkında.
Dediğim gibi çok düşünmene gerek yok ihtiyacın varsa al.video çekerken diyecektim
Mesaj otomatik birleştirildi:
alsam mı ki ya Bornova vatandan da elden teslim alırım yarın bilemedim he
Alayım anasını satayım ya 9lira 4 bin fark verip 4060 alacağıma Bornova vatandan alırsam hem muhatabım olurDediğim gibi çok düşünmene gerek yok ihtiyacın varsa al.
3 TAKSİTLE ALCAM ram alırım artanlaDediğim gibi çok düşünmene gerek yok ihtiyacın varsa al.
Hadi yine iyisin.Alayım anasını satayım ya 9lira 4 bin fark verip 4060 alacağıma Bornova vatandan alırsam hem muhatabım olur
3 TAKSİTLE ALCAM ram alırım artanla
Yaşamazsın hayırlı olsun güle güle kullan.ALAMIYOM sim bloke dedi lanet zenci
aldım kral hadi inşallah sorun yaşamam
kargoyu bile bekleyemedim 40 liraya git gel yapıp alacağım geleceğim hemen vatan yakın ztnYaşamazsın hayırlı olsun güle güle kullan.
aldım da takasım gelmedi kartı9k ya fazlasıyla işini görecek kart 6700. Çok düşünmeden ihtiyacın varsa al.
Ben pek fazla düşünmedim 7600 aldım. Keyfime bakıyorum. Saatlerce günlerce tartışılıp kafa yoracak ve sonucunda hiçbir şey alamayacaksın ki.