XG2405 Alın ips.
Aralarında 50 TL fark var her türlü oyunu oynayacağım , film izleyeceğim ,video izleyeceğim
Nerden öğrendin çok ölü piksel olayı yaşandığını ben pek göremedimXg2405 aldım ölü piksel çıktı viewsonic de ölü piksel olayi çok yaşanıyormuş eger ölü piksel ile uğraşmak istersen degisim ile xg2405 al 1 hafta oldu hala monitorsuzum .) Asustan korkuyordum korkum viewsonic de geldi başıma uğraşıyorum şimdi
Tasarım olarak monitörü çok beğendim ama açıp bakmıştım
Bende 1 tane çıktı aynı modeldi senin ki ile cuma geldi yarın degişim için vericamXg2405 aldım ölü piksel çıktı viewsonic de ölü piksel olayi çok yaşanıyormuş eger ölü piksel ile uğraşmak istersen degisim ile xg2405 al 1 hafta oldu hala monitorsuzum .) Asustan korkuyordum korkum viewsonic de geldi başıma uğraşıyorum şimdi
Tasarım olarak monitörü çok beğendim ama açıp bakmıştım
Biraz araştırıp yorumları okudum hocam çoğu kişide viewsonicin monitörlerinde 1 adet ölü piksel sorunu yaşayan çok var ama dediğim gibi tasarim olarak cok beğendim o yüzden değişime yolladım tekrar ölü piksel çıkarsa iade edeceğimNerden öğrendin çok ölü piksel olayı yaşandığını ben pek göremedim
Hangi site üzerinde aldınız acaba ve hangi satıcıdanBiraz araştırıp yorumları okudum hocam çoğu kişide viewsonicin monitörlerinde 1 adet ölü piksel sorunu yaşayan çok var ama dediğim gibi tasarim olarak cok beğendim o yüzden değişime yolladım tekrar ölü piksel çıkarsa iade edeceğim
N11 tekraHangi site üzerinde aldınız acaba ve hangi satıcıdan
bende ordan aldım kabul etiler dimiN11 tekra