Neler Yeni

xiami redmi 9c sizce alınır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
Arkadaşlar şimdi elimde olan ıphone 4s telefon artık bana yetmiyor tamam sağlamalığı falan baya güzelde en basit şekilde bi türk telekom online işlemleri bile indiremiyorum bu yüzden telefon bana yetmemeye başladı.Bende hepsiburada dan xiaomi redmi 9c yi almaya karar verdim telefon aslında baya güzel 3 gb rami falan var ben bide bu telefonla oyun oynamayı falan düşünüyorum geforce now'ı falan kaldırıyo öf neyse sizce bu telefon 2100 tl'ye değermi?

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Arkadaşlar şimdi elimde olan ıphone 4s telefon artık bana yetmiyor tamam sağlamalığı falan baya güzelde en basit şekilde bi türk telekom online işlemleri bile indiremiyorum bu yüzden telefon bana yetmemeye başladı.Bende hepsiburada dan xiaomi redmi 9c yi almaya karar verdim telefon aslında baya güzel 3 gb rami falan var ben bide bu telefonla oyun oynamayı falan düşünüyorum geforce now'ı falan kaldırıyo öf neyse sizce bu telefon 2100 TL'ye değermi?
Değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka takıntınız yoksa önerim var kendim kullanıyorum önereceğim telefonu

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
Arkadaşlar şimdi elimde olan ıphone 4s telefon artık bana yetmiyor tamam sağlamalığı falan baya güzelde en basit şekilde bi türk telekom online işlemleri bile indiremiyorum bu yüzden telefon bana yetmemeye başladı.Bende hepsiburada dan xiaomi redmi 9c yi almaya karar verdim telefon aslında baya güzel 3 gb rami falan var ben bide bu telefonla oyun oynamayı falan düşünüyorum geforce now'ı falan kaldırıyo öf neyse sizce bu telefon 2100 TL'ye değermi?
Samsung Galaxy M21e bakmanı öneririm daha iyi bir alternatif Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum arada bi kasılma donma yaşıyorum Xiaominin uygun fiyatlı telefonlarında genelde yazılımsal sorunlar oluyor M21 daha iyi olacaktır 👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung Galaxy M21e bakmanı öneririm daha iyi bir alternatif Xiaomi Redmi Note 9 Pro kullanıyorum arada bi kasılma donma yaşıyorum Xiaominin uygun fiyatlı telefonlarında genelde yazılımsal sorunlar oluyor M21 daha iyi olacaktır 👍
ama note 9 pro nun kullanıcı yorumlarına baktım o sadece o telefonda oluyomuş redmi 9c de hiç kasıyo falan dememişler

9s e baktım karşılaştırmalarını falan okudum redmi 9c den daha kötü diyorlar

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Yusuf K
ama note 9 pro nun kullanıcı yorumlarına baktım o sadece o telefonda oluyomuş redmi 9c de hiç kasıyo falan dememişler
Note 9 serisindede var o hocam 3 gb ram bir İos cihaz için yetebilir fakat 3 gb ram Android bir cihazda pek yeterli olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
bilgisayar tarım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değmez

Marka takıntınız yoksa önerim var kendim kullanıyorum önereceğim telefonu
marka takıntım yok huawei olmasında onda google servisleri yok

Note 9 serisindede var o hocam 3 gb ram bir İos cihaz için yetebilir fakat 3 gb ram Android bir cihazda pek yeterli olmuyor
ya şimdi bu bana oyun oynatırmı pubgyi falan bide geforce now indiricem

Top Bottom