Neler Yeni

Global Redmi Note 13 Pro 5G Alınır mı ?

schawed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umutcan Altun
Hyperos arayüzünü begenmiyorum kontrol panelini fln o yuzden. Ama sizin alacaginiz üst model olacağı icin direkt hyperos gelir büyük ihtimalle
Bana şöyle şeyler diyen oldu direnç attırsan bile güncelleme yada sıfırlamada kayıt iptal oluyormuş doğrumu ?

DeH$et

80+ Silver
Bana şöyle şeyler diyen oldu direnç attırsan bile güncelleme yada sıfırlamada kayıt iptal oluyormuş doğrumu ?
Dediginiz şey yazılım ile imei atinca oluyor diye biliyorum. Çünkü dirençte telefonun cok ufak bir parcasi degisiyor guncellemeyle kaydın iptal olacagini sanmam

schawed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Umutcan Altun
Dediginiz şey yazılım ile imei atinca oluyor diye biliyorum. Çünkü dirençte telefonun cok ufak bir parcasi degisiyor guncellemeyle kaydın iptal olacagini sanmam
Peki normalde ne kadar zaman veriyo telefonu aldık kullandık desek ama kayıt yaptırmadım desem ne kadar zaman veriyo ?

DeH$et

80+ Silver
Peki normalde ne kadar zaman veriyo telefonu aldık kullandık desek ama kayıt yaptırmadım desem ne kadar zaman veriyo ?
Bana telefonu aldiktan biraz sonra 11 martta 120 gün kaldi diye yasal uyari geldi ama ben 20 agustosta yaptirdim sürekli belirli araliklarla sms geldi kapanicak diye ama süreyi kendi kendilerine uzattilar mesela 11 martta 120 gun kaldi diye haziranda 60 gün kaldi gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan karakaya
Fiyatı düz 8K
Mesaj otomatik birleştirildi:

vallaha benim aradığım yer çarşıda bir yerde işletmesi var sanırım ve burdan direnç kaydı atarız dedi ek para alır mı bilmiyorum ama işletmesi falan varsa daha bi güvenilir olur diye düşünüyorum sizin düşünceniz nedir ?
8k ya red mi note 13 pro 5g mi. Fiyatı iyiymiş. Rami ve ssd sini kac? 8 e 256 mi ? Suan 11 kya satior buradakiler..

Top Bottom