filmarıyorum
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 11
- İsim
- Tuğra
Sen adam gibi öneri yaparsan adam gibi konuşurum senin 13 yaş vardır max çin malı demenden belli , adam olmadığın belli senle hitap etmem ama anlamiyorsan hic birşeydən yorum yapip adamin kafasini kariştirma
Mesaj otomatik birleştirildi:
aBi çİn mAli yHa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tercih diyo bide KAHDKAHDKSHDK çin mali alinmaz demek tercihmi yapar? Aliexpressden ne aldin böyle ağlıyorsun koçum Xiaomi kalitelidir ve dünyada olan 99% şeylerin parçalari çinindir
Koçum moçum hayırdır? Gevşeklik yapma fındık, çinde üretim ucuz diye, oradaki bir kase pirince çalışan ucuz kölelere ürettiriyorlar ancak tasarımı kendileri yapıyorlar. Böylece batılıların cebinden daha az para çıkıyor, kendi doğaları da kirlenmiyor. Tercih dediğim kısım, alıcının ne ürünü alacağı konusuna dedim. Anlama özrün mü var senin? Uygun fiyata yüksek donanım alacağım diye çin malı ürünleri alanlar, yazılım desteği verilmeyince çıkıp forumlarda ağlıyor. İkinci elde de apple / samsung ürünleri altından daha hızlı yükselirken, xiami huvei poko mokoların çöp kadar değeri kalmıyor. Marka fanboyu olma, seviyeni de topla.