Neler Yeni

Xiamoi Redmi Note 10 Pro Önerir misiniz?

RNAX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Emin Bolat
Bütçe
4000

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Neden alınır'a bir sürü cevap bulunabilir, o fiyata satılan telefonların çoğundan teknik özellik anlamında üstün bir telefon.
Neden alınmaz'ın tek bir cevabı var bana göre: Xiaomi olması. Stabilite ve arayüz konusunda Samsung ve Oppo ile yarışamıyor.
Bir de Türkiye garanti servisleri çok kötüymüş, alırken garantisi yokmuş gibi kabul edip alın diyorlar.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,418
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Neden alınır'a bir sürü cevap bulunabilir, o fiyata satılan telefonların çoğundan teknik özellik anlamında üstün bir telefon.
Neden alınmaz'ın tek bir cevabı var bana göre: Xiaomi olması. Stabilite ve arayüz konusunda Samsung ve Oppo ile yarışamıyor.
Bir de Türkiye garanti servisleri çok kötüymüş, alırken garantisi yokmuş gibi kabul edip alın diyorlar.
Yapmayın hocam redmı note 8 şikayetlerini de birçok kişiye garanti dışı kullanıcı hatası deniyormuş :( Telefona bir şey olsa hiç mi geri alınmaz.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Yapmayın hocam redmı note 8 şikayetlerini de birçok kişiye garanti dışı kullanıcı hatası deniyormuş :( Telefona bir şey olsa hiç mi geri alınmaz.
Apple dışı hemen hemen bütün markaların sorunu aslında bu hocam, ama Xiaomi'lerle alakalı daha çok okuyorum. Her şeye kullanıcı hatası diyorlar. Donanım Haber'de bir arkadaş vardı, adamın Redmi Note 9 Pro telefonunun arka kamerasına toz kaçmış (nasıl bir montaj kaliteleri varsa), servis kullanıcı hatası demiş yollamış:oops:

Top Bottom