Xiaomi 11T Pubg Mobile Durduk Yere Kasmaya Başladı

KSF Eren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
236
Merhaba cihazım xiaomi 11T dün hicbir şey yoktu gayet akıcı bir şekilde oyunumu oynuyordum bugun bişeyler oldu sürekli fps dalgalanmaları oluyo fps acayip şekilde düşüyor normalde 80 90 fps veriyorken 40 fps ye düşüyor. Oyunu sildim bidaha yükledim olmadı telefonu yeniden başlattım olmadı telefonu kapattım 15 20 dk falan bekledim bidaha açtım yine olmadı. Şarjı az diyedir diye şarj ettim şarjda denedim bide öylede olmadı şarjı doldu çektim yine olmadı hep kasmaya devam etti. Telefonda herhangi bir akıcılık sorunu yok telefon normal şekilde kullanılıyor. Hatta başka bir oyunda deniyim dedim belki başka oyundada kasar diye wild rifte girdim 120 fps stabil veriyor kasma falan yok. Yani sadece pubg de kasıyor lütfen yardımcı olun bilen varsa sorunu. Birde normalde pubg oynarken telefon ısınıyordu şimdi nedense hiç ısınmıyor benim tahminimce telefon tam gücünü kullanmıyor. Bu arada telefonu performans modunada aldım en fazla güç tüketen oda işe yaramadı.

telefon ısınıyordur bu havalarda
Yok normalde ısınıyoda şuan ısınmıyo işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_2023-08-03-00-00-58-931_com.tencent.ig.jpg

21 fps ye kadar düşüyor genelde 20 30 40 fps oynatıyo ama ayar 90 fps de

Son düzenleme:
New statede denedim 90 fps sabit veriyor

Merhaba cihazım xiaomi 11T dün hicbir şey yoktu gayet akıcı bir şekilde oyunumu oynuyordum bugun bişeyler oldu sürekli fps dalgalanmaları oluyo fps acayip şekilde düşüyor normalde 80 90 fps veriyorken 40 fps ye düşüyor. Oyunu sildim bidaha yükledim olmadı telefonu yeniden başlattım olmadı telefonu kapattım 15 20 dk falan bekledim bidaha açtım yine olmadı. Şarjı az diyedir diye şarj ettim şarjda denedim bide öylede olmadı şarjı doldu çektim yine olmadı hep kasmaya devam etti. Telefonda herhangi bir akıcılık sorunu yok telefon normal şekilde kullanılıyor. Hatta başka bir oyunda deniyim dedim belki başka oyundada kasar diye wild rifte girdim 120 fps stabil veriyor kasma falan yok. Yani sadece PUBG de kasıyor lütfen yardımcı olun bilen varsa sorunu. Birde normalde PUBG oynarken telefon ısınıyordu şimdi nedense hiç ısınmıyor benim tahminimce telefon tam gücünü kullanmıyor. Bu arada telefonu performans modunada aldım en fazla güç tüketen oda işe yaramadı.
Güncelleme falan geldiyse optimizasyon sorunu olabilir pubg nin güncellemernden zamanında az çekmedik.

Güncelleme falan geldiyse optimizasyon sorunu olabilir PUBG nin güncellemernden zamanında az çekmedik.
Yakın zamanda büyük bi güncelleme gelmedi bi yeni sezon geldiginde gelmisti o zamanda bir sıkıntı yoktu bugune kadar bi sıkıntı yoktu işte dün stabil şekilde oynuyordum telefonu güncellemeyi düşünüyorum. Mi 12 sürümündeydi telefonum 13 yapcam düzelir inşallah

Yakın zamanda büyük bi güncelleme gelmedi bi yeni sezon geldiginde gelmisti o zamanda bir sıkıntı yoktu bugune kadar bi sıkıntı yoktu işte dün stabil şekilde oynuyordum telefonu güncellemeyi düşünüyorum. Mi 12 sürümündeydi telefonum 13 yapcam düzelir inşallah
Umarım düzelir hocam

14 de yaptım 20 ye düşmüyo ama yine 40 50 fps ye düsüyor sorun pubg de bence optikizasyon sorunu var bu model için

Başka oyunlarda stabil fps alabiliyorum çünkü

Merhaba cihazım xiaomi 11T dün hicbir şey yoktu gayet akıcı bir şekilde oyunumu oynuyordum bugun bişeyler oldu sürekli fps dalgalanmaları oluyo fps acayip şekilde düşüyor normalde 80 90 fps veriyorken 40 fps ye düşüyor. Oyunu sildim bidaha yükledim olmadı telefonu yeniden başlattım olmadı telefonu kapattım 15 20 dk falan bekledim bidaha açtım yine olmadı. Şarjı az diyedir diye şarj ettim şarjda denedim bide öylede olmadı şarjı doldu çektim yine olmadı hep kasmaya devam etti. Telefonda herhangi bir akıcılık sorunu yok telefon normal şekilde kullanılıyor. Hatta başka bir oyunda deniyim dedim belki başka oyundada kasar diye wild rifte girdim 120 fps stabil veriyor kasma falan yok. Yani sadece PUBG de kasıyor lütfen yardımcı olun bilen varsa sorunu. Birde normalde PUBG oynarken telefon ısınıyordu şimdi nedense hiç ısınmıyor benim tahminimce telefon tam gücünü kullanmıyor. Bu arada telefonu performans modunada aldım en fazla güç tüketen oda işe yaramadı.
Aynı sorunu çarşamba günü bende yaşamaya başladım 90 fps seçili hangarda bile genelde 80 90 arası verirken 50 60 lara düşüyor bu sorunu pubg mobile yetkililerine iletebileceğimiz oyun içinde bir yer yokmu. Çoğu şeyi denedim düzelmedi youtube dede birkaç kişide aynı sorun mevcud

Aynı sorunu çarşamba günü bende yaşamaya başladım 90 fps seçili hangarda bile genelde 80 90 arası verirken 50 60 lara düşüyor bu sorunu PUBG mobile yetkililerine iletebileceğimiz oyun içinde bir yer yokmu. Çoğu şeyi denedim düzelmedi youtube dede birkaç kişide aynı sorun mevcud
O zaman genel olarak 11t cihazlarda optimizasyon sorunu var galiba pubg mobile tarafında

Geri