Poco x3 gt kullanıyorum aklın varsa uzak dur poco dan daha önce x3 pro da kullandımXiaomi 12 vs Poco X4 GT
Sizce hangisi alınır?
sadece PUBG mobile için alıyorum ona göre söylerseniz sevinirim.
12'yi al geç çünkü daha düzgün optimizasyonu varXiaomi 12 vs Poco X4 GT
Sizce hangisi alınır?
Mi serisinin optimizasyonu daha iyi olduğunu karşılaştırmada görürsün zaten AnTuTu ve performans skorlarındanPoco x3 gt kullanıyorum aklın varsa uzak dur poco dan daha önce x3 pro da kullandım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12'yi al geç çünkü daha düzgün optimizasyonu var
Şimdi poco alt seri o yüzden optimizasyonu kötü ama ben 12t'yi al derimaklım karıştı biraz bazı forumlarda birisi 12t al diyor birisi x4 gt karar veremedim
X4 gt öneririm.aklım karıştı biraz bazı forumlarda birisi 12t al diyor birisi x4 gt karar veremedim
12T alacağın paraya 1000-1500 daha koy F5 al geç.aklım karıştı biraz bazı forumlarda birisi 12t al diyor birisi x4 gt karar veremedim
Poco ya o paralar verilemez12T alacağın paraya 1000-1500 daha koy F5 al geç.
Ama 12 t pro olabilir12T alacağın paraya 1000-1500 daha koy F5 al geç.
hocam sanırım arttıramam zaten bu arttırmış halim o yüzden12T alacağın paraya 1000-1500 daha koy F5 al geç.
Hocam Xiaomi 12t pro ya bak baya iyi telefonXiaomi 12 vs Poco X4 GT
Sizce hangisi alınır?
Zaten 12 ile aynı fiyataHocam Xiaomi 12t pro ya bak baya iyi telefon
24kHocam Xiaomi 12t pro ya bak baya iyi telefon
Zaten 12 ile aynı fiyata
12'ile 750 TL fark var 750 lira harcadığın en iyi 750 lira olur istersen bir karşılaştırmasına bak aradaki farkları göreceksin kamera ve performans olarak
hocam son durum olarak x4 gt daha mı iyi pubg performansı olarakPoco ya o paralar verilemez
Ama 12 t pro olabilir