𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Platinum
8/256 gelebilir cihaz akrabama 8/128 diye aldık 8/256 geldi hatalı ilan olarak bildirdim düzelmişse bile çok iyi fiyat.
8 256 için fiyat baya iyi 6 bin tllik indirim var.
8/256 gelebilir cihaz akrabama 8/128 diye aldık 8/256 geldi hatalı ilan olarak bildirdim düzelmişse bile çok iyi fiyat.
Biz alırkende 8/128 yazıyordu 256 geldi söyledim problem yok dediler ama var8 256 için fiyat baya iyi 6 bin tllik indirim var.
8 128 içinse 4 bin tlik bir indirim var.
Fakat xiaomi telefonlara bu kadar para verilmesini önermiyorum
Hocam heaa? 16k telefon için para değil artık biliyorsunuz değilmi?8 256 için fiyat baya iyi 6 bin tllik indirim var.
Tabi size kalmış isterseniz daha kötüsünü başka markanın cihazını 20 bine alabilirsiniz8 256 için fiyat baya iyi 6 bin tllik indirim var.
Magic 7 Lite'ın işlemci eksisi bulunuyor. Pil performansı ve ekran kalitesi için yapılmış bir model daha çok.2022 cihazı neden bu modeli tercih ettiniz anlamadım 256 gelmesi iyide eski cihaz yani
15.5e alınıyordu ara ara indirim geliyor cok daha parlak cok daha yüksek batarya var bilemedim ...
ana kamerada aynı sensörü kullanıyor, işlemci biraz daha güçsüz ama daha verimli çalışıyor, ekran olarak honor çok daha iyi. bunlar dışında fark yok ama honorun işlemcisi günümüzde artık güçsüz sayılabilecek bir işlemci bence.2022 cihazı neden bu modeli tercih ettiniz anlamadım 256 gelmesi iyide eski cihaz yani
15.5e alınıyordu ara ara indirim geliyor cok daha parlak cok daha yüksek batarya var bilemedim ...
Eski cihaz değil ve çok stabil cihaz bilginiz olsun2022 cihazı neden bu modeli tercih ettiniz anlamadım 256 gelmesi iyide eski cihaz yani
bilgisayar piyasası olsaydı evet 2022 eski bir tarih olmazdı ama telefon sektörü en hızlı ilerleme kaydeden sektörlerden biri olduğu için 2022 telefon sektöründe biraz eski sayılır artık.Eski cihaz değil ve çok stabil cihaz bilginiz olsun
Ekran konusunda çok da farklı değil aslında. Kenarlardan kıvrımı olduğundan tasarım konusunda, 4000 nit (anlık veya belirli bir nokta) parlaklık belirtildiğinden parlaklık konusunda daha iyi gibi görünüyor ancak kalitesi çok farklı değil. Daha verimli olması da güçten dolayı zaten, daha güçsüzse daha kolay kontrol edilebilir. Aynı sensörün farkı da yine işlemcide belli olur ancak hem MTK hem de MIUI çok fark etmeyebilir tabii.ana kamerada aynı sensörü kullanıyor, işlemci biraz daha güçsüz ama daha verimli çalışıyor, ekran olarak honor çok daha iyi. bunlar dışında fark yok ama honorun işlemcisi günümüzde artık güçsüz sayılabilecek bir işlemci bence.
Tarih olarak doğru ama ileri dönüklülük olarak bence değil fp cihazların geneli 60 FPS veremiyorken Xiaomi 10s note 8 pro ve daha dahası cihazında 60 FPS veriyorbilgisayar piyasası olsaydı evet 2022 eski bir tarih olmazdı ama telefon sektörü en hızlı ilerleme kaydeden sektörlerden biri olduğu için 2022 telefon sektöründe biraz eski sayılır artık.