Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi 12T 8GB RAM 128GB 16.239 TL

Mithril

80+ Silver
Ekran konusunda çok da farklı değil aslında. Kenarlardan kıvrımı olduğundan tasarım konusunda, 4000 nit (anlık veya belirli bir nokta) parlaklık belirtildiğinden parlaklık konusunda daha iyi gibi görünüyor ancak kalitesi çok farklı değil. Daha verimli olması da güçten dolayı zaten, daha güçsüzse daha kolay kontrol edilebilir. Aynı sensörün farkı da yine işlemcide belli olur ancak hem MTK hem de MIUI çok fark etmeyebilir tabii.
evet kalite olarak çok fark yok ama ekran kasa oranı ve parlaklık bana kalırsa çok önemli etkenler telefon için hocam. daha verimli olması hem gücünden hemde üretimdeki nanometre farkından dolayı ancak bence honor işlemcisi günümüzde uzun ömürlülük açısından artık yetersiz hocam çünkü 800k antutu puanı olan telefonlar bile hafiften kasamaya başlıyor artık ve önümüzde senelerde onlarda yetersiz kalacak ve honor magic 7 lite telefonun antutu puanı 575k.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tarih olarak doğru ama ileri dönüklülük olarak bence değil fp cihazların geneli 60 FPS veremiyorken Xiaomi 10s note 8 pro ve daha dahası cihazında 60 FPS veriyor
hocam bencede eski nesillerin amiral gemisi modeller yeni nesilin giriş seviyelerinden iyidir ama bu fiyatlara xiaomi 12t den daha iyi telefonlar bulunabilir. a55, redmi note 14 pro, redmi note 13 pro+, honor 200 birkaç örnek sadece

cihaz 12t pro olsa mesela gözünüz kapalı alın derdim ama 12t için pekde değmez be hocam

Son düzenleme:

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Selami kaplan
IMG_20250404_020428.jpg

Anlamadığım magic 7 lite ekranı nasıl daha iyi oluyor.

12T de 68B colors, hdr10+, ve daha yüksek PPI yoğunluğu var.

Üstelik magic 7 lite gorilla glass versiyonu bile belli değil.

900 nits değeri de gayet yeterli. PC monitörü olarak 630-650 bir değerine karşılık geliyor

MoonWalk

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Anlamadığım magic 7 lite ekranı nasıl daha iyi oluyor.

12T de 68B colors, hdr10+, ve daha yüksek PPI yoğunluğu var.

Üstelik magic 7 lite gorilla glass versiyonu bile belli değil.
Tasarım olarak az daha iyi ancak öndeki iki kamera detayı da var bir de 12T de olması gerektiği gibi bu konuda. Belirtilen 4000 nit parlaklığı da uzun süreli vermiyor, yine her halükârda daha parlaktır ekranı ancak fazla fark etmiyor.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,522
İsim
Furkan Görür
Hocam heaa? 16k telefon için para değil artık biliyorsunuz değilmi?

hani 30k falan üstü olsa yine saygı duyarım görüşünüze
yorumum ile bunu anladıysanız kusura bakmayın. Xiaomi markasına o kadar para verilmez yarı fiyatına yurt dışı alıp cuzi bir miktar ile server kayıt veya direnç kayıt yaptırıp kullanabilirler.

Tabi size kalmış isterseniz daha kötüsünü başka markanın cihazını 20 bine alabilirsiniz
yorumum ile bunu anladıysanız kusura bakmayın. Xiaomi markasına o kadar para verilmez yarı fiyatına yurt dışı alıp cuzi bir miktar ile server kayıt veya direnç kayıt yaptırıp kullanabilirler.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Selami kaplan
Tasarım olarak az daha iyi ancak öndeki iki kamera detayı da var bir de 12T de olması gerektiği gibi bu konuda. Belirtilen 4000 nit parlaklığı da uzun süreli vermiyor, yine her halükârda daha parlaktır ekranı ancak fazla fark etmiyor.

Tasarım olarak bakmadım, magic daha güzel görünüyor ama kalite olarak Xiaomi daha iyi bence.

Şu işletim sistemini düzeltseler alınır dicez

Mithril

80+ Silver

tabii ki kaçak telefonların f/p oranı ile hiçbit telefon kapışamaz, bende zaten direnç kayıtlı 13 ultra kullanıyorum.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Selami kaplan
Yani ekrani geçtim, kesinlikle magic 7 lite almazdim.

Magic wifi 6 bile değil, wifi 5 koymuşlar.

Xiaomi 120W desteği var.Her ikiside 8GB ram olmasına rağmen magic 7 lite 2 channel, 12T 4 channel yapılmış.

İşlemcileri arasında zaten bayağı fark var. Xiaomi de 960Fps slow motion varken, magicte 240fps vs.

Xiaomi de Dolby atmış vs var, honorda yok.

Son olarak, Xiaomi standart Lİ-PO batarya kullanıyor. Daha güvenli.

Magic 7 de, silicon carbon kullanılıyor. Daha pahalı ve yeni bir teknoloji. Eğer iyi yapmadilarsa telefon ateş topuna döner.

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Yiğit özcan
bu ithalatçı garantili satılan xiaomi telefonlar imei kayıtlımı

Top Bottom