Neler Yeni

Xiaomi 12T veya Poco F5 Pro alacağım hangi telefon ark mobile destekler

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berk
Xiaomi 12T veya Poco F5 Pro alacağım hangi telefon ark mobile destekler desteklese uygulama açırlır oyun oynanır(telefonlar işlemci bakımından kaldırır ama oyun açılmaz)
uzun süredir 12t pro kullanıyorum 8+gen 1 var o yüzden poco f5 prodada aynı sorun olur mu merak ediyorum 12t proda play storede görünmüyor apk kursamda çalışmıyor
12t kullanıp oynayan varsa ya da poco f5 pro kullanıp oynayan varsa yanıt verebilir mi 2 telefonda çok güçlü ama ark 12t pro gibi cihaza destek vermiyor

Akarulez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan
Poco F5 Pro'da oyun açılmıyor bile. Tıkladığın an 1 saniye görüntü gelip kapanıyor. Ne denesem çözemedim ve büyük hayal kırıklığı oldu benim gibi bir Ark sever için. Bilgisayardan devam artık. Önerim iPhone alman olur şu an android kısmındaki yeni cihazların birçoğunda oyun açılmıyormuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Poco F5 Pro'da oyun açılmıyor bile. Tıkladığın an 1 saniye görüntü gelip kapanıyor. Ne denesem çözemedim ve büyük hayal kırıklığı oldu benim gibi bir Ark sever için. Bilgisayardan devam artık. Önerim iPhone alman olur şu an android kısmındaki yeni cihazların birçoğunda oyun açılmıyormuş.
arka son güncellemede android 11 yada 12 desteği geldi açıklamada bile en kısa sürede çözülecek diyor ama oyuna hiç güncelleme gelmedi
temmuz yada ağustos ayında güncelleme gelecek diye gördüm inşallah yeni cihazlara destek ile beraber yeni grafik ayarları ve bugları çözerlerse yeni haritalar gelirse oyun tutar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağustos ayındaymış

Akarulez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kaan
arka son güncellemede android 11 yada 12 desteği geldi açıklamada bile en kısa sürede çözülecek diyor ama oyuna hiç güncelleme gelmedi
temmuz yada ağustos ayında güncelleme gelecek diye gördüm inşallah yeni cihazlara destek ile beraber yeni grafik ayarları ve bugları çözerlerse yeni haritalar gelirse oyun tutar
Mesaj otomatik birleştirildi:

ağustos ayındaymış
Umarım getirirler ya, PC'den oynayamadığım zamanlarda telefondan oynamak istiyorum ben de. Poco F5 Pro'yu Ark oynama hayaliyle almıştım ama suya düştü. Gidip iPhone'a o kadar para bayılmak istemiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Berk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım getirirler ya, PC'den oynayamadığım zamanlarda telefondan oynamak istiyorum ben de. Poco F5 Pro'yu Ark oynama hayaliyle almıştım ama suya düştü. Gidip iPhone'a o kadar para bayılmak istemiyorum.
haklısın en yeni en güçlü telefonları alıyorsun. İstediğin oyunları indiremiyorsun hayal kırıklığı. bende eski sony telefonumla oynardım arada kasardı hatta telefon komple kapandı bir ara ark yüzünden uzun süre açılmadı 12t pro geçtim oyuna tıklıyorsun açılmıyor sil yükle apk indir dene hiçbiri olmadı büyük hayal kırıklığı

Top Bottom