🔥İndirim Xiaomi 14T PRO 35k - TR GARANTİLİ - TRENDYOL SATICISI

Hocam ben baktığımda 1 aydır bu fiyatta olduğunu görüyorum.
Hocam o grafiğe ithalatçı garantili olanlarda dahil, tr garantili olarak fiyatı iyi, ithalatçı garantili diye satılan pttavm ler var kaçak büyük ihtimal

Almanya'da 530 euro olan telefona yurtiçi piyasasında 850 euro fiyat biçip TR pazarında hala tutunabileceğini sanıyor Xiaomi ona halen şaşırırım, Yani bir Samsung veya Honor olamadı gitti şu Xiaomi, Türkiye pazarında F/P anlamında en kötü 3 firma listemde başa oturturum bunları...
1.Xiaomi
2. Oppo
3. Vivo
Xiaominin genel sorunları arasında bu var evet ,samsung gibi yerel fiyatlandırma yapmıyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kayıt nasıl 2k oluyor hocam?
Direnç kayıt yerine server kayıt tercih ediliyor artık. Direnç bende tavsiye etmiyom. Bu şekile sefver kayit daha iyi

Yd almayanin aklından şüphe ederim.

Bu fiyata alınmaz bence. Honor 200 Pro, S24 Fe çok daha mantıklı. Xiaomi yazılım konusunda tecrübeme göre sınıfta kalan firma. Hangi serisi olursa olun Türkiye pazarındaki fiyatları ederinden yüksek. Ancak ucuza YD alınır.

Hocam ben baktığımda 1 aydır bu fiyatta olduğunu görüyorum.
Hocam o grafiğe ithalatçı garantili olanlarda dahil, tr garantili olarak fiyatı iyi, ithalatçı garantili diye satılan pttavm ler var kaçak
Almanya'da 530 euro olan telefona yurtiçi piyasasında 850 euro fiyat biçip TR pazarında hala tutunabileceğini sanıyor Xiaomi ona halen şaşırırım, Yani bir Samsung veya Honor olamadı gitti şu Xiaomi, Türkiye pazarında F/P anlamında en kötü 3 firma listemde başa oturturum bunları...
1.Xiaomi
2. Oppo
3. Vivo
agam burda telefonlara ÖTV olduğu için daha pahalı olabilir mi acaba? Bu arada xialmi Samsung dan daha f/p, daha düşük özellikte Samsung’u daha pahalıya alırsın

Son düzenleme:
Hocam o grafiğe ithalatçı garantili olanlarda dahil, tr garantili olarak fiyatı iyi, ithalatçı garantili diye satılan pttavm ler var kaçak

agam burda telefonlara ÖTV olduğu için daha pahalı olabilir mi acaba? Bu arada xialmi Samsung dan daha f/p, daha düşük özellikte Samsung’u daha pahalıya alırsın
Haklısın hocam, sen poco telefonun ile pubg devam et.

Xiaomi kullanıyorum yıllardır . Yazılım konusunda hakikaten kötü. Stabil bir arayüzü de yok malesef. 35-40 seviyelerinde Xiaomi almak büyük kumar bana kalırsa

Haklısın hocam, sen poco telefonun ile pubg devam et
Dostum gelmişsin yurtdışından xiaomi fiyatı paylaşmışsın burda daha pahalı diyorsun, samsung fiyatlarını yurtdışı ile aynı sanıyorsun heralde. Geldik sana bilgi verdik, ama değmezsin be kardeşim. Sen hep böyle kal, en akıllı sensin merak etme.

Dostum gelmişsin yurtdışından xiaomi fiyatı paylaşmışsın burda daha pahalı diyorsun, samsung fiyatlarını yurtdışı ile aynı sanıyorsun heralde. Geldik sana bilgi verdik, ama değmezsin be kardeşim. Sen hep böyle kal, en akıllı sensin merak etme.
F/P anlamında markanın Türkiye pazarında iyi olmadığını belirtmişim, Avrupa pazarında fiyatlarını örnek göstermişim, ayriyeten birkaç bbk group bünyesinde marka dahi belirtmişim türkiye fiyatlandırmaları kötü olan, ÖTV gibi komik argümanın ile kendini avutuyorsun, neymiş ÖTV varmış, ondan dolayı bu kadar fiyat farkı olurmuş, uyguna satan markalar demek ki ÖTV' den muaflar ki bu fiyatlara satabiliyor.

• Hahaha
Reaksiyonlar: frqn
Geri