Neler Yeni

Xiaomi 14T Pro 12GB Ram 512GB Hafıza 30294TL(İTHALATÇI GARANTİLİ - SATICI PTT)

Kameraya telefon takmışlar. Arkası cok çirkin ya. Birde sakin bu parayı vermeyin ithalatçı garantili satıyorlar. 2 hafta önce 25k ya yurtdisi s24 ultra aldim. 8 ay açık kapanınca kayıt ettireceğim.
Samsunglarda kayıt yok, uzatma kalıcı çözüm değil
ayrıca uzatma için sizin yd ye giriş çıkış yapma şartınız aranabilir

Samsunglarda kayıt yok, uzatma kalıcı çözüm değil
ayrıca uzatma için sizin yd ye giriş çıkış yapma şartınız aranabilir
Hocam en kötü kapalıyken başka bir cihaz kullanın. Gidip 70-80k vermekten iyidir bence. Zaten diğer yıl tekrar 8 aylık kullanimi var. Tabi herkesin kendi kararı.

Hocam en kötü kapalıyken başka bir cihaz kullanın. Gidip 70-80k vermekten iyidir bence. Zaten diğer yıl tekrar 8 aylık kullanimi var. Tabi herkesin kendi kararı.
xiaomi cihazlar server kayıt olabiliyor. Eskisi gibi değil sorunsuz oluyor. 4 ay iki telefon gezmek zulüm denedim onu. 70-80k zaten verilmez. O zaman her sene satıp yenisini alcak.

xiaomi cihazlar server kayıt olabiliyor. Eskisi gibi değil sorunsuz oluyor. 4 ay iki telefon gezmek zulüm denedim onu. 70-80k zaten verilmez. O zaman her sene satıp yenisini alcak.
Elimde yurtici s23 var. 4 ay onu kullanacağım artık.😂

Xiaomi telefonlara yurtdışı cihaz harici para veresim gelmiyor.

Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Bu teli 21 e aldim 1 aydir kullaniyom 120w sarj cihaziyla birlikte 19 dk ful sarj oluyor uzun gidiyor sarji ve cok hizli. Ekran kaliteli ama 2k filan degil. Kamera guzel kasa guzel kaydi 750 tl . Pttden almayin

Herkese iyi forumlar,

Konu hakkında bilgisi olan var mı? Fiyatına göre mükemmel değil mi?
Satıcı ile alakalı 10 adet yorum var hepsi çok iyi.

bir süredir takip ettiğim bir telefon. f/p olarak bu fiyat bandında çok iyi. Bahsettiğin yerdeki fiyatlar hep böyleydi. yukarıda başka bir arkadaşın da dediği gibi yurt dışından getirilip imei atılmış telefonlar bunlar. şikayet var üzerinden bakarsanız firmalara daha rahat görebilirsiniz. hali hazırda amazon vb yerlerden yurt içi 256 gb'lığı 34500 TL' den alınabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olabilir misiniz?
telefondan memnunsan magic 7 sanırım hb'da 52500'e satılıyordu.

İthalatcı garantili telefon = garantisiz.

images.webp

Net alınmaz. Ayrıca yanlış kategori

Geri