Xiaomi 14T pro telefon Kırıldı

ardaelyas

80+
Reaksiyon skoru
13
Telefonu alalı 2 ay oldu bunu garantiye yaptırabilir miyim yaptırırsam kaç gun sürer yaptiramassam kaç TL tutar tahmini şuan telefon çalışıyor kullansam zarar görür mü aklımda sorular ne yapmam lazim yardımcı olabilir misiniz

Ekler

• 1000015381.webp
    1000015381.webp
    132.5 KB · Hit: 29
  • 1000015376.webp
    1000015376.webp
    81.1 KB · Hit: 29
  • 1000015378.webp
    1000015378.webp
    147.4 KB · Hit: 26
Sadece arka kasada problem varsa çok tutacağını düşünmüyorum.Garanti harici baskasına yaptırırsanız da garantisi gider

Telefonu alalı 2 ay oldu bunu garantiye yaptırabilir miyim yaptırırsam kaç gun sürer yaptiramassam kaç TL tutar tahmini şuan telefon çalışıyor kullansam zarar görür mü aklımda sorular ne yapmam lazim yardımcı olabilir misiniz
Hocam ayıptır sorması telefona ne oldu da kasa bu kadar zarar gördü

Kağıthaneye gondereceksin İstanbulda değilsen garanti dışı yaparlar akrabamın cihazıda 12t'ydi benzer görüntüye sahipti kırılması vs 5200 küsür TL batarya komple dış kasa vs yapıldı 6 ay garantili. Tertemiz yapıldı bu arada sıfır gibi

Bu arada Xiaomi yetkili servise Gittim Yetkili Servis 12500tl fiyat çektiler bir süre böyle kullanıcam zaten her özellik çalışıyor ekranı kırılmadı belki ilerde yaptırırım

Bu arada Xiaomi yetkili servise Gittim Yetkili Servis 12500tl fiyat çektiler bir süre böyle kullanıcam zaten her özellik çalışıyor ekranı kırılmadı belki ilerde yaptırırım
bence fazla fiyat istemişler genel kasda da yamulma var biraz ama her şey çalışıyorsa. Sadece sorun kasada ve arka taraftadır

eyvallah
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran da değişmesi gerekiyormuş öyle dediler bilemedim memlekette bi tane telefoncu var orayada sorabilirim
Bence şu an sorun yoksa gittiği kadar kullanın. Orada fazla fiyat çeker büyük ihtimal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,346
Üyeler
184,618
Son üye
mehmethocam
Geri