evde televizyon cihazı , tvbox falan varsa tak monitöre dene aynısı oluyor muİyi günler Xiaomi marka 34 inç 144hz monitörüm bir anda böyle oldu güç ve görüntü kablolarını değiştirmeyi denedim ama sorun çözülmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Aynı sorunu bende yaşıyorum 2.3 aydır bir anda olmaya başladı ve gittikçe çoğalıyor çözümünü bulamadımİyi günler Xiaomi marka 34 inç 144hz monitörüm bir anda böyle oldu güç ve görüntü kablolarını değiştirmeyi denedim ama sorun çözülmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
bu arkadasin yasadigi gibi gittikce artiyorAynı sorunu bende yaşıyorum 2.3 aydır bir anda olmaya başladı ve gittikçe çoğalıyor çözümünü bulamadım
Panel arızası hocam bu yatay tarama var. Tamir olma ihtimali düşük. bu paneller değişimi lazım oda külfetliİyi günler Xiaomi marka 34 inç 144hz monitörüm bir anda böyle oldu güç ve görüntü kablolarını değiştirmeyi denedim ama sorun çözülmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Kablodan , panelden her şeyden olabiliyor ben çözümünü bulamadım altta başladı sonra üstte olmaya başladı her geçen gün görüş alanım kısıtlanıyorpanel arizasi diye biliyorum garanti karsiliyorsa gonder karsilamiyorsa ya paneli degistir yada en kisa surede satmaya calis
bu arkadasin yasadigi gibi gittikce artiyor