Neler Yeni

Yardım Xiaomi 34 inc monitor bozuldu

V1NCE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Deniz Can
İyi günler Xiaomi marka 34 inç 144hz monitörüm bir anda böyle oldu güç ve görüntü kablolarını değiştirmeyi denedim ama sorun çözülmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekler

• monitor.jpg
    monitor.jpg
    512 KB · Hit: 45

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
712
İsim
Alperen Yılmaz
İyi günler Xiaomi marka 34 inç 144hz monitörüm bir anda böyle oldu güç ve görüntü kablolarını değiştirmeyi denedim ama sorun çözülmedi yardımcı olabilirseniz sevinirim.
evde televizyon cihazı , tvbox falan varsa tak monitöre dene aynısı oluyor mu

Sezerinho10

80+ Bronze
Aynı sorunu bende yaşıyorum 2.3 aydır bir anda olmaya başladı ve gittikçe çoğalıyor çözümünü bulamadım

Amazon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Tuğra Yıldız
panel arizasi diye biliyorum garanti karsiliyorsa gonder karsilamiyorsa ya paneli degistir yada en kisa surede satmaya calis
Aynı sorunu bende yaşıyorum 2.3 aydır bir anda olmaya başladı ve gittikçe çoğalıyor çözümünü bulamadım
bu arkadasin yasadigi gibi gittikce artiyor

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Panel arızası hocam bu yatay tarama var. Tamir olma ihtimali düşük. bu paneller değişimi lazım oda külfetli

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
676
İsim
can
Panel arızası evet servisin insafına kalmış bir şey dabe almış diyip ücret istemeleri muhtemel

Sezerinho10

80+ Bronze
panel arizasi diye biliyorum garanti karsiliyorsa gonder karsilamiyorsa ya paneli degistir yada en kisa surede satmaya calis

bu arkadasin yasadigi gibi gittikce artiyor
Kablodan , panelden her şeyden olabiliyor ben çözümünü bulamadım altta başladı sonra üstte olmaya başladı her geçen gün görüş alanım kısıtlanıyor :D

Aykut D.

80+ Gold
Darbe almadıysa tamir olur yeni monitörparasından daha uygundur panel değişimi gibi pahalı değil .

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Tekin Ayber
Neredeyse tüm tamirciler vurgun yapmak için paneli değiştirmek ister, o da zaten aşırı pahalıya gelir... Ben hiç vicadenen yaptığı işe sarılan bir tamirci görmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,607
Üyeler
171,062
Son üye
yusuf talha akbal
Top Bottom