Neler Yeni

Android Xiaomi Cihazımda Kaybolan Videolarım

NightWish2434

80+ Silver
Merhaba, size sorunumu sizin bakış açınızdan anlatacağım.
Cihazınıza bazı fotoğraflar yüklediniz. Bu fotoğrafları galeri uygulamasından ayrı bir klasöre attınız. Bu klasörü dosyalarım uygulamasından bulup adının başına nokta koydunuz. (Örn: selam/.selam) buradan sonra normalde .selam diye aratınca yada gizli dosyalar bölümünde gözükmesi gerekiyordu (arkadaşımdan öğrenmiştim, Samsung kullanıyordu.) ama ben o dosyayı hiçbir şekilde bulamadım. İçinde önemli fotoğraflar ve videolar vardı.Yardımınıza ihtiyacım var.

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhaba, size sorunumu sizin bakış açınızdan anlatacağım.
Cihazınıza bazı fotoğraflar yüklediniz. Bu fotoğrafları galeri uygulamasından ayrı bir klasöre attınız. Bu klasörü dosyalarım uygulamasından bulup adının başına nokta koydunuz. (Örn: selam/.selam) buradan sonra normalde .selam diye aratınca yada gizli dosyalar bölümünde gözükmesi gerekiyordu (arkadaşımdan öğrenmiştim, Samsung kullanıyordu.) ama ben o dosyayı hiçbir şekilde bulamadım. İçinde önemli fotoğraflar ve videolar vardı.Yardımınıza ihtiyacım var.
ZArchiver uygulamasında gizli dosyalar gözüküyor belki işinize yarar

NightWish2434

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ZArchiver uygulamasında gizli dosyalar gözüküyor belki işinize yarar
Ben yinede bulamadım, bı ara format atmıştım acaba ondan önce miydi diye yeni bir dosya ile de denedim olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi cihazı olanlar deneyebilir mi acaba önemsiz 1 adet fotoğrafı ile, belki bulabilirsiniz.

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
Hocam account konusunda bir problem yaşıyor olabilirsiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Webdende giriş yapılıp kontrol ediliyordu fotoğraflar

NightWish2434

80+ Silver

NightWish2434

80+ Silver
fotoğraflar gözükmüyor.
bu arada telefonu sıfırlarken ana gmailli hesabım gitmişti şuan yan gmail kullanıyorum o hesaba da girebildim o hesapta da fotoğraflar gözükmedi ama cihazlar kısmından silebiliyorum benimkini, şuan bu tlefondaki bütün fotoğrafları flasha atıp sıfırlayıp o hesaba geri girebilir miyim?

Faustomeister

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Onur a.
İnternetten bi giriş yap işte kontrol et cloud işte yedeklemeler.

BabaVoss7

80+ Silver
Xiaomi telefonun kendi gizli dosyalar bölümündemiydi?

BabaVoss7

80+ Silver
Hayır yani eğer orda ise, Dosyalarımdaki bir şeyi silince, içinde ne var ne yok siliyo onu diyecektim.

Top Bottom