Ayarlardan tam ekran olabilen uygulamalar secenegi var ordan kapatin onu düzelirAlıntıyı görüntülearkadaslar bu alt kisimdaki misal reels in altti eskiden boyle olmuyordu telefon aldigimdan beri tam ekran kullaniyorum assadaki tus lari kullanmiyorum bu bir kac gundur var ve artik rahatsiz ediyor karsilasan veya bi cozum bilen varmi tuslari devreye sokmadan tuslari acinca duzeliyor sadece
Reis ona da baktim uygulama oto o konuda kendisi ayarliyorAyarlardan tam ekran olabilen uygulamalar secenegi var ordan kapatin onu düzelir
Verileri silmistim disardaydim simdi yapayim unutmusuz en basit çözümüKaldır kur yaptınız mı ?
Tamam iste siz manuel olarak kapatip deneyin düzeliyor ise ondandır demek istedimReis ona da baktim uygulama oto o konuda kendisi ayarliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Verileri silmistim disardaydim simdi yapayim unutmusuz en basit çözümü
Yok hocam düzelmediKaldır kur yaptınız mı ?
Hocam manuel yapilmiyir uygulama optimize edilmis diyip geciyorTamam iste siz manuel olarak kapatip deneyin düzeliyor ise ondandır demek istedim
Şimdi farkettim bende de aynisini diyor birkac uygulamada.Yok hocam düzelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam manuel yapilmiyir uygulama optimize edilmis diyip geciyor
Artik guncelleme beklicez baska cozum bulamadim benŞimdi farkettim bende de aynisini diyor birkac uygulamada.
Tuşlu şekilde mi kullanıyorsunuz. Ben tuşsuz kullanıyorum bende sıkıntı yokAynı şekilde bende xiaomi kullanıcısıyım aynı sorun bende de var. Çözemedim bir türlü.
Yok tuşlar kapalı kullanıyorum.Tuşlu şekilde mi kullanıyorsunuz. Ben tuşsuz kullanıyorum bende sıkıntı yok
Bende tussuz kullaniyorum bende sorun var amaTuşlu şekilde mi kullanıyorsunuz. Ben tuşsuz kullanıyorum bende sıkıntı yok
Bende tussuz kullaniyorum bende sorun var ama
belirtiğim gibi sorun hala devam ediyor bende de çözüm yolları aradım ama bulamdım büyük ihtimal instagrama güncelleme gelince düzelicek yada miuı ye guncelleme gelince umarım en kısa surede düzelirBende tussuz kullaniyorum bende sorun var ama