Yoo abdullah abiye sor hepsiburada üzerinden 2850tl ye aldım 15dk da tükendi abdullah abi instagram a da atmıştı 3 tane almıştım 1 ini şu an kullanıyorum ve daha dün 6500e ilan gördüm sıfır s20febiraz ufak atın hocam
Yoo abdullah abiye sor hepsiburada üzerinden 2850tl ye aldım 15dk da tükendi abdullah abi instagram a da atmıştı 3 tane almıştım 1 ini şu an kullanıyorum ve daha dün 6500e ilan gördüm sıfır s20febiraz ufak atın hocam
faturaları atabilirmisinizYoo abdullah abiye sor hepsiburada üzerinden 2850tl ye aldım 15dk da tükendi abdullah abi instagram a da atmıştı 3 tane almıştım 1 ini şu an kullanıyorum ve daha dün 6500e ilan gördüm sıfır s20fe
faturaları atabilirmisiniz
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Şu an bursa dayım istanbul a gidince atarım
hepsiburada dan almışsınız zaten oranın ss ini atın inanamadım çünküSamsung Galaxy S20 FE 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
Samsung Galaxy S20 FE 128 GB (Samsung Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
Şu an bursa dayım istanbul a gidince atarım