Bir şey olmazMi 11 t pro yurtdışı kullananlar varmı varsa herhangi bi sıkıntı yaparmi satıcı dediki 6 ay bı hattı 6 ay da diğer hatti kallanacaksin sonra bana getir imeil atacağız dedi sıkıntı çıkarmi acaba.
Direnç ile kayıt oluyor diye biliyorum telefon perte çıkabilirMi 11 t pro yurtdışı kullananlar varmı varsa herhangi bi sıkıntı yaparmi satıcı dediki 6 ay bı hattı 6 ay da diğer hatti kallanacaksin sonra bana getir imeil atacağız dedi sıkıntı çıkarmi acaba.
Direnç ile kayıt oluyor diye biliyorum telefon perte çıkabilir
Neden pert olsunkiDirenç ile kayıt oluyor diye biliyorum telefon perte çıkabilir
bende yurt dişi x3 pro var imeil 200 tl attırdım direnç değişim oluyor evet ama sıkıntı çıkarmadı bilen birisi yapması daha önemlianakarta müdahale oluyor biraz düşün abi x3 pro pert oldu
Fatura ve kayıtlı cihazlar çok pahalıYurt dışı telefon alma imei kayıt ücretleri 6 bin TL civarı
Kaçak kullanmanın da süresi var o süre dolduğunda cihaz kitleniyor
Kaçak imei attırmak çok riskli yakalanırsan cezası çok fazla
Bunlarla uğraşmaktansa adam gibi faturalı ve kayıtlı cihaz al
Kayıt ücreti hala 2700 civarı yılbaşında 6k olucak acele edebilirsin bu konuda en azından kayıt içini kayıt ücretleri 6 bin T
Sen bilirsin ama pahalı diye ucuza kaçıp yakalanırsan pahalıya patlar haberin olsun bu konuda yeni önlemler alındı dikkat etmek lazımFatura ve kayıtlı cihazlar çok pahalı
doğu bankda yapan var kayıt ücretleri eski bir telefonun varsa onun imei atıyorlar 400tl filandıFatura ve kayıtlı cihazlar çok pahalı