Neler Yeni

Xiaomi Mi 5 Pad 256GB Alınır Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuğra
20 yaşım var bacım sen uğraşma böyle iostu androiddi telefondur elektronikdir senlik değil bunlar bacim sen filmini ara nolur

Yaşında çocukmuş o zaman. Zeka yaşın onun yarısı bile değil. Bacı olduğumu nereden çıkarttın? Bacı olduğumdan eminsen, ailenden bir iki karı kız koynuma gönder. Bacıysam korkmana gerek yok. Dayıysam bir kardeşin daha olur, onunla xieimi telefonla oynarsın.

panizher

80+ Silver
Yaşında çocukmuş o zaman. Zeka yaşın onun yarısı bile değil. Bacı olduğumu nereden çıkarttın? Bacı olduğumdan eminsen, ailenden bir iki karı kız koynuma gönder. Bacıysam korkmana gerek yok. Dayıysam bir kardeşin daha olur, onunla xieimi telefonla oynarsın.
Sen özele gel bakayım "erkek" senin ailenden kizi alirim koynuma ***

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuğra
Sen özele gel bakayım "erkek" senin ailenden kizi alirim koynuma ***

Klavyeden uzak dur fındık :D Bacı olduğumdan emin değilsen, ne diye bilmediğin konularda atıp tutuyorsun?

panizher

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuğra
Sen özele gel fındık bekliyorum konuyu kirletme

Konuyu kirleten ilk baştan bu tarafa sensin fındık. Senin gibi çamuru neden muhatap alıp özele geleyim? Ne diyeceksen söyle hele, hak ettiğin ölçüde cevabını alırsın.

panizher

80+ Silver
Konuyu kirleten ilk baştan bu tarafa sensin fındık. Senin gibi çamuru neden muhatap alıp özele geleyim? Ne diyeceksen söyle hele, hak ettiğin ölçüde cevabını alırsın.
Geç özele erkeksen dediğin sözün arkasında durursun yoksa ailendeki kızları koynuma alirim

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Alınır hocam, snapdragon 860 ile sıkıntı yaşacağını sanmıyorum. 120 hz ile yağ gibi akarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuğra
Geç özele erkeksen dediğin sözün arkasında durursun yoksa ailendeki kızları koynuma alirim

Hep hayalindeki şeyleri söylüyorsun fındık. Sende şizofreni olabilir, tedavin ise benim küfürlerimde değil, gideceğin deli doktorunda. Kaşınıyorsan, küfür yemeğince duramıyorsan, benim hakkımda düşündüklerini, ben sana bir fazlasıyla iade ediyorum. Bunu düşünüp kendini tatmin edebilirsin (y)

panizher

80+ Silver
Hep hayalindeki şeyleri söylüyorsun fındık. Sende şizofreni olabilir, tedavin ise benim küfürlerimde değil, gideceğin deli doktorunda. Kaşınıyorsan, küfür yemeğince duramıyorsan, benim hakkımda düşündüklerini, ben sana bir fazlasıyla iade ediyorum. Bunu düşünüp kendini tatmin edebilirsin (y)
Senle uğraşılmaz be gülüm delikanlı değilsin ya yazmadan önce düşüncen yada sözünün arkasında durcan görüşürüz bacım

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Tuğra
Senle uğraşılmaz be gülüm delikanlı değilsin ya yazmadan önce düşüncen yada sözünün arkasında durcan görüşürüz bacım

Benim bacı olduğumu düşünüyorsan cevabım yukarıda. İti köpeği muhatap almamak delikanlılıktır. Yoksa her havlayan köpeğe vursak, ceza evinden çıkamayız. Sana tavsiyem kurtlar vadisi / çukur veya senin gibi çocuklar neye özeniyorsa onun dozunu azalt. Böyle klavyeden cesaret alıp, reelde böyle birine yaklaşırsın, o sinirle senin çoluk çocuk olduğuna bakmazsa, o gülü monte ederler oturma organına.

Kaan06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Kaan
Android'in kendi google play mağazasındaki uygulamaların içinde bile zararlı bulunabilirken https://www.teknolojigundem.com/haber/google-playde-bu-iki-uygulama-virus-bulastiriyor/1437956 harici kaynaktan yüklenen uygulamalar nasıl bir soruna yol açar siz düşünün. Oyun oynamadan, Youtube ve ekitap okumak için tablet istiyormuşsunuz, böyle temel işlemleri ücretsiz yapabilirsiniz. Eğer android tercih edecekseniz önerim, dışarıdan apk yüklenmiş cihazda banka işlemleri gerçekleştirmeyin.
Bu konuda haklısınız hocam. Hatta rom filan kurduğun telefon veya tablette de banka uygulaması yükleyip, kullanmamak lazım.

panizher

80+ Silver
Benim bacı olduğumu düşünüyorsan cevabım yukarıda. İti köpeği muhatap almamak delikanlılıktır. Yoksa her havlayan köpeğe vursak, ceza evinden çıkamayız. Sana tavsiyem kurtlar vadisi / çukur veya senin gibi çocuklar neye özeniyorsa onun dozunu azalt. Böyle klavyeden cesaret alıp, reelde böyle birine yaklaşırsın, o sinirle senin çoluk çocuk olduğuna bakmazsa, o gülü monte ederler oturma organına.
Gülüm sana yapmışlar sanırım eminsin

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Apple al

Top Bottom