Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
Reklamın iyisi kötüsü olmaz arkadaşlar iyi reklam yaptılar.
Bu sefer hakkımdan vazgeçmeyeceğim eğer iptal edilirse geçen senede aynı şey oldu maalesef hakkımı aramadım bilmiyordum pek bu yıl haklarımı daha iyi biliyorum ve elimden geldiğince hakkımı arayacağım.Arkadaşlar thh başvurun derim ben Mayıs ayında 6700 XT aldım vatandan piyasa fiyatı 13 bin iken 5300 TL yazmışlardı iptal ettiler sonra bende gittim thh başvurdum haklı buldular beni 15 günlük yasal itiraz zamanı dolduktan sonra ürün ellerinde yoktu temin edip bana yolladılar dün şu an kargoda 2 ay kadar bir surecim oldu ama sonunda geliyor hakkınızı arayın
bana anlatsana 2000 küsür yazacakken nasıl elin 799 a gidiyor =?. 1799 olsa bir sayı eksik dersinde burada bir yanlış yazılma yok. Büyük ihtimal üye çekmek için. Ama millet ***** mı aldığı ürünü kovalar THH başvurur. Firma uğraşsın.ürün indirimli değil arkadaşlar fiyat yanlış yazılmış o yüzzden muhtemel hepsini iptal ederler
Farklı bir forumda vermediklerini yazmış birisi.Mağazadan teslim al seçeneğiyle alan arkadaşlar mağazaya giden oldu mu?
Şimdi teslim alacağım mağaza ile görüştüm. Fritöz mü almıştınız ürün fiyatı hatalı olduğu için merkezden bilgi geldi. Bütün siparişler iptal edilecektir dediler.
Daha önce thh başvuran varsa yardımcı olabilir mi ? Online olarak nasıl başvuru yapabiliriz.