aynen geldi ürün bugun ama sıkıntılı alet ya bir türlü kullanamadım yok oto ayarı kapat yok onu yap bunu yapelinize geç timi amazondan
aynen geldi ürün bugun ama sıkıntılı alet ya bir türlü kullanamadım yok oto ayarı kapat yok onu yap bunu yapelinize geç timi amazondan
Tak çalıştır aleti aslında. Bir kere üye girişi yaptığınızda iş biter. Oto felan neyden bahsediyorsunuz ?aynen geldi ürün bugun ama sıkıntılı alet ya bir türlü kullanamadım yok oto ayarı kapat yok onu yap bunu yap
ağa bağlaniyor internet yok diyor muhabbeti var sonra otomatik saat ayarı vs kapatın felen demişler forumlarda denedim ihh olmuyorTak çalıştır aleti aslında. Bir kere üye girişi yaptığınızda iş biter. Oto felan neyden bahsediyorsunuz ?
4k sını kullanıyorum bu cihazın hiç yaşamadım internet sorununu.ağa bağlaniyor internet yok diyor muhabbeti var sonra otomatik saat ayarı vs kapatın felen demişler forumlarda denedim ihh olmuyor
Bazı İSS'ler ile (Vodafone Fiber gibi) ve bazı modemlerde bunu yapıyor, cihaza elle ip verin düzelecektir.ağa bağlaniyor internet yok diyor muhabbeti var sonra otomatik saat ayarı vs kapatın felen demişler forumlarda denedim ihh olmuyor
valla tuhaf ya az önce ağa bağlaniyordu şimdi bağlanmiyor güya rahat edelim diye aldıkBazı İSS'ler ile (Vodafone Fiber gibi) ve bazı modemlerde bunu yapıyor, cihaza elle ip verin düzelecektir.
Bu arada bence bu cihazı alanlar uyumlu OTG kablo ile USB çıkış elde etmeli. Bu sayede sıradan bir kablosuz fare bağlanabilir. İnat TV, Rec, Cloudstrem, Hdo BOX, Gölge TV gibi onlarca uygulama ile hem tüm spor kanallarını, aklınıza gelen tüm film ve dizileri (Amazon, Netflix, Disney+, Apple TV, HBO vs.) izleyebilirsiniz.
Ama benim Netflix, Amazon vs. üyeliğim var, onu gireyim izleyeyim diyen için bunlara gerek yok tabi
Vestel 43fa8500 tv için alsam android gibi kullanabilirmiyim ?Mi TV Stick - MIEKO
Mi TV Stick ile televizyonunuzu Android TV’ye dönüştürün. Full HD çözünürlük, taşınabilir tasarım ve Google Asistan desteği ile üstün bir medya deneyimi sunar.www.mieko.com.tr
ürünü şimdi bağladım yalnız şöyle bir sıkıntı var normal mi bilmiyorum direk uzatma aparatsız bağlanmiyor hiç bir şekilde ağa 4 tane tvde denedim aparatla deneyince bağlaniyor ilginçtir aparatsız ip almiyor aletBazı İSS'ler ile (Vodafone Fiber gibi) ve bazı modemlerde bunu yapıyor, cihaza elle ip verin düzelecektir.
Bu arada bence bu cihazı alanlar uyumlu OTG kablo ile USB çıkış elde etmeli. Bu sayede sıradan bir kablosuz fare bağlanabilir. İnat TV, Rec, Cloudstrem, Hdo BOX, Gölge TV gibi onlarca uygulama ile hem tüm spor kanallarını, aklınıza gelen tüm film ve dizileri (Amazon, Netflix, Disney+, Apple TV, HBO vs.) izleyebilirsiniz.
Ama benim Netflix, Amazon vs. üyeliğim var, onu gireyim izleyeyim diyen için bunlara gerek yok tabi
Resmi distribütörü değil miXiaomi Turkey
www.mi.com
Sitenin künyesindeki bilgiler Mi.com'da yer almaktadır.
Xiaomi Turkey
www.mi.com
Sitenin künyesindeki bilgiler Mi.com'da yer almaktadır.
Hocam bunu takınca TV den netflix youtube play store chrome dan film izleme her şeyi yapabiliyorsunuz.
Twich var mı ?evet wifi alıcıları için de