Neler Yeni

🔥İndirim Xiaomi Mi TV Stick 1080p 1349 TL

Bünyamina

80+ Platinum
aynen geldi ürün bugun ama sıkıntılı alet ya bir türlü kullanamadım yok oto ayarı kapat yok onu yap bunu yap
Tak çalıştır aleti aslında. Bir kere üye girişi yaptığınızda iş biter. Oto felan neyden bahsediyorsunuz ?

Bünyamina

80+ Platinum
ağa bağlaniyor internet yok diyor muhabbeti var sonra otomatik saat ayarı vs kapatın felen demişler forumlarda denedim ihh olmuyor
4k sını kullanıyorum bu cihazın hiç yaşamadım internet sorununu.
Çözersin bir şekilde.

overkill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
Axl Rose
ağa bağlaniyor internet yok diyor muhabbeti var sonra otomatik saat ayarı vs kapatın felen demişler forumlarda denedim ihh olmuyor
Bazı İSS'ler ile (Vodafone Fiber gibi) ve bazı modemlerde bunu yapıyor, cihaza elle ip verin düzelecektir.

Bu arada bence bu cihazı alanlar uyumlu OTG kablo ile USB çıkış elde etmeli. Bu sayede sıradan bir kablosuz fare bağlanabilir. İnat TV, Rec, Cloudstrem, Hdo BOX, Gölge TV gibi onlarca uygulama ile hem tüm spor kanallarını, aklınıza gelen tüm film ve dizileri (Amazon, Netflix, Disney+, Apple TV, HBO vs.) izleyebilirsiniz.

Ama benim Netflix, Amazon vs. üyeliğim var, onu gireyim izleyeyim diyen için bunlara gerek yok tabi :)

WhoCares

80+ Gold
Bazı İSS'ler ile (Vodafone Fiber gibi) ve bazı modemlerde bunu yapıyor, cihaza elle ip verin düzelecektir.

Bu arada bence bu cihazı alanlar uyumlu OTG kablo ile USB çıkış elde etmeli. Bu sayede sıradan bir kablosuz fare bağlanabilir. İnat TV, Rec, Cloudstrem, Hdo BOX, Gölge TV gibi onlarca uygulama ile hem tüm spor kanallarını, aklınıza gelen tüm film ve dizileri (Amazon, Netflix, Disney+, Apple TV, HBO vs.) izleyebilirsiniz.

Ama benim Netflix, Amazon vs. üyeliğim var, onu gireyim izleyeyim diyen için bunlara gerek yok tabi :)
valla tuhaf ya az önce ağa bağlaniyordu şimdi bağlanmiyor güya rahat edelim diye aldık :kekw:

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Vestel 43fa8500 tv için alsam android gibi kullanabilirmiyim ?

WhoCares

80+ Gold

ürünü şimdi bağladım yalnız şöyle bir sıkıntı var normal mi bilmiyorum direk uzatma aparatsız bağlanmiyor hiç bir şekilde ağa 4 tane tvde denedim aparatla deneyince bağlaniyor ilginçtir aparatsız ip almiyor alet

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım

Sitenin künyesindeki bilgiler Mi.com'da yer almaktadır.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Yetkili servis noktası olarak yer verilmiş sitede. Ancak sitenize bu bilgileri yerleştirmek zor bir iş değil. Yinede sitedeki telefon numaraları Mi.comda ki girilen telefon numaraları ile aynı. Numarayı arayarak site teyiti yapılabilir daha sonrasında sipariş geçebilirsiniz.

Sitenin künyesindeki bilgiler Mi.com'da yer almaktadır.

Top Bottom