Neler Yeni

Xiaomi Mi TV Stick Alınır mı?

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Merhabalar 1080p çözünürlükte Tv'im var android yok maalesef Xiaomi mi tv stick 1000₺ küsür bir fiyatta satılıyor kullanan varsa deneyimini yazabilir mi donma kasma gibi sorunlar ortaya çıkar mı ?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Biliyorum az değil ama 700 TL daha koyup Botech Wzone almak daha mantıklı.
Çünkü stick donma, kasma ve ısınma sorunları yaşayabilen bir ürün. Herkes yaşayacak diye bir şey yok ama kullanıcı yorumları bu yönde. Üstelik sen bu cihazı uzun süre kullanacaksın. O yüzden diyorum Botech Wzone al.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biliyorum az değil ama 700 TL daha koyup Botech Wzone almak daha mantıklı.
Çünkü stick donma, kasma ve ısınma sorunları yaşayabilen bir ürün. Herkes yaşayacak diye bir şey yok ama kullanıcı yorumları bu yönde. Üstelik sen bu cihazı uzun süre kullanacaksın. O yüzden diyorum Botech Wzone al.
Biraz inceledim dediğiniz ürünü kullanıcı yorumlari gayet iyi indirim gelirmi acaba bazen düşüyor bu tarz ürünler

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Alınmaz vasat cihaz. Botech wzone mantıklı, km2 plus mantıklı, homatics box r 4k mantıklı. Tabi bütçe işi.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Biraz inceledim dediğiniz ürünü kullanıcı yorumlari gayet iyi indirim gelirmi acaba bazen düşüyor bu tarz ürünler
Botech wzone u ben 6 aydır izliyorum. 1700 den 1 kuruş düşmedi aksine zam geldi.
Bunun yanında Wzone Mi Box'tan daha kaliteli ve güçlü bir cihaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İzliyorum derken fiyat anlamında ben de almayı düşünüyorum ama bir türlü para denkleştiremedim.

semre57

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emre Ağan
Botech wzone u ben 6 aydır izliyorum. 1700 den 1 kuruş düşmedi aksine zam geldi.

İzliyorum derken fiyat anlamında ben de almayı düşünüyorum ama bir türlü para denkleştiremedim.
1700 civarlarına KM2 plus alabiliyor olmanız lazım çok daha iyi cihaz, onu düşünün derim. Ben de bunu kullanıyorum 2.200'e almıştım maalesef :)

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih

Anladım peki bundan daha ucuz onerebileceginiz birşeyler var mı bütçemi fazla aşıyor 1080p baktım ama satılmıyor sanirim

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
3 yıldan fazladır kullanıyorum ne kasma ne donma problemi var 1080p orjınal yazılımı ile orjınal netflıx vs hepsını kullanıyoruz evde tv miz akıllı değil 4k 55 inc normal bir tv ailem sürekli kullanıyor problem yok sarj adaptöru bıle orjınal çalışıyor hala iptv vs gibi işlerede uygun istersen sonra bakarsın ben almadım gerek duymadım mac vs izlemiyorum guncelleme vs geliyor ara ara problemsiz ürün ben tavsiye ederim ben aldığım zaman 200 300 tl bişidi 4k mi box olanı vardı bide bu 2 side güzel sağlam cihazlar bana 4k lazım değil diye 1080p almıştım ozaman cebe at götur usb bellekten biraz büyük :)

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
3 yıldan fazladır kullanıyorum ne kasma ne donma problemi var 1080p orjınal yazılımı ile orjınal netflıx vs hepsını kullanıyoruz evde tv miz akıllı değil 4k 55 inc normal bir tv ailem sürekli kullanıyor problem yok sarj adaptöru bıle orjınal çalışıyor hala iptv vs gibi işlerede uygun istersen sonra bakarsın ben almadım gerek duymadım mac vs izlemiyorum guncelleme vs geliyor ara ara problemsiz ürün ben tavsiye ederim ben aldığım zaman 200 300 TL bişidi 4k mi box olanı vardı bide bu 2 side güzel sağlam cihazlar bana 4k lazım değil diye 1080p almıştım ozaman cebe at götur usb bellekten biraz büyük :)
Evet xiaomi stick yorumlarını baya inceledim donuyor takılıyor diyende var güncelleme alinca donma yaptı diyende var sizin gibi sorun yaşamayan bir kesimde var bende yasaktır diye söylemek istemedimde iptv ve youtube için alacağım 1-2 yıl idare etse yeter diye düşünüyorum sonrasında daha iyi bir cihaza geçerim. Siz hangi satıcıdan aldınız ?

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel
Evet xiaomi stick yorumlarını baya inceledim donuyor takılıyor diyende var güncelleme alinca donma yaptı diyende var sizin gibi sorun yaşamayan bir kesimde var bende yasaktır diye söylemek istemedimde iptv ve youtube için alacağım 1-2 yıl idare etse yeter diye düşünüyorum sonrasında daha iyi bir cihaza geçerim. Siz hangi satıcıdan aldınız ?
Aralık 2020'de almışım 300 tl ye hepsiburada dan satıcı da hepsiburdaymış :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Öz. K.
Çıktığından bu yana yaklaşık 3 yıldır İptv en çok olmakla birlikte netflix youtube vs için kullanıyorum donma kasma vs yok yaşamadım video çekipte atabilirim. Daha kaliteli cihazlar var evet ama tercih edilip alınabilir bence donma gibi problem hiç yaşamadım.

Dodo93

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doğan gelişigüzel

burdan nays ile alın %10 iade alırsınız paranızı 100 tl falan daha düşer

hatta güncel 4k olanı alın yeni versiyon bu aynı para sonuçta yeni yenidir

Top Bottom