Semihz
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 335
- İsim
- Semih
- Konu Sahibi Konu Sahibi
En son güncelleme geldi kasıyor gibi yorumlar okudum öyle bir problem varmı ?Çıktığından bu yana yaklaşık 3 yıldır İptv en çok olmakla birlikte netflix youtube vs için kullanıyorum donma kasma vs yok yaşamadım video çekipte atabilirim. Daha kaliteli cihazlar var evet ama tercih edilip alınabilir bence donma gibi problem hiç yaşamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi burada da 1.100₺ aynı ürün trendyolda daha ucuzmus kargo fiyati çıkmıyorsa burdan da alabilirim hepsi burada da premium ile hepsipay para iade olayıda var 10-15₺ geri dönerXiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi TV Stick 1080P Android TV Media Player yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.comMesaj otomatik birleştirildi:
burdan nays ile alın %10 iade alırsınız paranızı 100 TL falan daha düşer
Mesaj otomatik birleştirildi:
hatta güncel 4k olanı alın yeni versiyon bu aynı para sonuçta yeni yenidir
Xiaomi Mi TV Stick 4K Ultra HD Dolby Chromecast Android TV Media Player Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Mi TV Stick 4K Ultra HD Dolby Chromecast Android TV Media Player yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com