Neler Yeni

Android Xiaomi mi9 depolama sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Arkadaşlar aşşagıda depolama kısmının fotoğrafını attım Diğer kısmı ney çok fazla alan kullanıyor ve temizleyemiyorum yardımcı olabilecek var mı ?
Screenshot_2022-06-02-17-03-25-944_com.miui.securitycenter.jpg

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Apk dosyaları varsa onlar genelde bende 50gb apk var mesela

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Sistem uygulamaları, uygulamaların temp dosyaları vs. diye biliyorum. Gereksiz uygulamaları kaldırmak istiyorsanız debloat rehberime bakabilirsiniz:

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Apk dosyaları varsa onlar genelde bende 50gb apk var mesela
Telefonumda kendi dosyaları haricinde 4 tane mobil bankacılık 101 okey Instagram wp bide YouTube music var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem uygulamaları, uygulamaların temp dosyaları vs. diye biliyorum. Gereksiz uygulamaları kaldırmak istiyorsanız debloat rehberime bakabilirsiniz:
Teşekkürler hocam eve gidince denicem

Hocam bide bunu yaptıktan sonra hızlanma olur mu deminki konuya takıldım bide custom rom olayına telefonu hızlandırabilirmiyiz o şekilde eşimin telefonu redmi note 8 pro ama çok kasıyor bazen kitlenip kalıyor ekran 8 saniye guc tuşuna basarak düzeltebiliyor hem bu işlemi yapsam hem custom rom yüklesem işe yarar mı

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Telefonumda kendi dosyaları haricinde 4 tane mobil bankacılık 101 okey Instagram wp bide YouTube music var

Teşekkürler hocam eve gidince denicem

Hocam bide bunu yaptıktan sonra hızlanma olur mu deminki konuya takıldım bide custom rom olayına telefonu hızlandırabilirmiyiz o şekilde eşimin telefonu redmi note 8 pro ama çok kasıyor bazen kitlenip kalıyor ekran 8 saniye guc tuşuna basarak düzeltebiliyor hem bu işlemi yapsam hem custom rom yüklesem işe yarar mı
Custom ROM atacaksanız bu işleme pek gerek kalmaz hocam, zaten ROM yapımcıları Xiaomi'lerdeki gereksiz çöp uygulamaları kaldırarak yazılımı düzenliyorlar. Evet hızlanma olur. Eşinizin telefonu uzun yıllardır hiç sıfırlanıp temiz kurulum yapılmadıysa şişme yapmış da olabilir, yedeklerini aldıktan sonra en güncel MIUI'ı sıfır bir şekilde kurarsanız yine kasılmaların önemli ölçüde gideceğini düşünüyorum. Bazen kadınlar alışkanlıklarından vazgeçemiyor, custom ROM birden ona farklı gelirse adapte olamayabilir. Temiz stok yazılımı kurduktan sonra benim rehberdeki adımlarla çöp uygulamaları elle kaldırabilirsiniz ondan fayda görür (y)

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom ROM atacaksanız bu işleme pek gerek kalmaz hocam, zaten ROM yapımcıları Xiaomi'lerdeki gereksiz çöp uygulamaları kaldırarak yazılımı düzenliyorlar. Evet hızlanma olur. Eşinizin telefonu uzun yıllardır hiç sıfırlanıp temiz kurulum yapılmadıysa şişme yapmış da olabilir, yedeklerini aldıktan sonra en güncel MIUI'ı sıfır bir şekilde kurarsanız yine kasılmaların önemli ölçüde gideceğini düşünüyorum. Bazen kadınlar alışkanlıklarından vazgeçemiyor, custom ROM birden ona farklı gelirse adapte olamayabilir. Temiz stok yazılımı kurduktan sonra benim rehberdeki adımlarla çöp uygulamaları elle kaldırabilirsiniz ondan fayda görür (y)
Eşimde telefonda sadece YouTube da çok vakit harcıyor onun harici Instagrama bile girmiyor desem yeri var 3-4 günde bir kontrol eder bide wp kullaniyor ama telefon haddinden fazla kasıyor cidden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,044
Üyeler
164,424
Son üye
etyiyebilenveganlarkulubu
Top Bottom