Neler Yeni

Öneri Xiaomi mi9t almayı düşünenlere uzun kullanım detayları

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
Herkese selamlar sizlere 5-6 aydır kullandığım telefon mi9t hakkında deneyimlerimi açıklıyacağım
1- Oyun performansı
Genellikle en çok merak edilen konulardan birde bu Qualcomm Snapdragon 730 işlemcisi olan telefon Pubg , Cod , Asphalt gibi oyunlarda ultra grafik ayarlarında akıcı bir oyun deneyimi yaşadım ve 30 dklık kullanımlarda çok az bir ısınma ile karşılaştım ( not : Yeni çıkan league of runtera oyununda ultra ayarlarda oynanışta bazı geçişlerde drop yaşadım high ayarlara çektim)
yani oyun konusunda kimseyi hiçbir şekilde uzmicektir .

2- Ekran
Bildiğiniz üzere hiçbir çektiği bulunmayan Süper Amolet , Fhd+ bir ekrana sahip full parlaklıkta güneşli havalarda çok rahatlıkla işinizi gördü hiçbir sıkıntı yaşamadım , Netflix'te dizi ve film izlerken gerçekten çentiksiz olmamasının zevki bir başka oluyor açıkçası (not: bazen YouTube'da yorumlar kısmında gezerken 60hz hissiyatı olmuyor 30hz gibi biraz tıktık ilerliyor hissiyatı oluyor )

3- Kamera
Arka kamerada dxomark testlerine göre iPhone x'ten daha iyi xs'den biraz daha kötü gözüküyor ben arkadaşlarımda bulunan popo renoZ , iPhone 8+ , Galaxy s9plus ile karşılaştırdım kamera konusunda genellikle onlardan daha iyi bir çekim kalitesi yaşadım şöyle söyleyeyim artık knk telefonunu çıkarda bir fotoğraf çekilelim dönmeye başlandı .
Videoda ben pek bir fark göremedim hepsi birbiri ile yakın performans gösterdi birtek ateşin videosunu çekerken s9plus daha iyi performans gösterdi (not: zoom özelliği amiral gemileri ile alakası yok çok bozuyor görüntüyü , gece modu ise park gibi yerlerle günü kurtarıyor fakat daha ışığın az olduğu yerlerde pastel ile boyamışsın hissiyatı yaşıyorsun )

4- Ön kamera
Telefonda en beğenmediğim kısmı ön kamerasının performansı
Şöyle söyleyeyim belki çoğu insanı tatmin edebilecek çekim yapabilir ama benim pek hoşuma gitmiyor ve bu zamana kadar mekanizmasını birkaç kez bile teklediğini görmedim hatta zorla birkaç kez ittirip test ettim hiçbir sorun yaşamadım

5 - Pil
Ben çok video izleyen bir insanım ve günde 5-8 saat video izleyebiliyorum bazen bu sayı artabiliyor ve genellikle ekran parlaklığı %60-70 seviyesinde kullandığım zaman sabah %100 olan şarj gün sonunda %35-40 civarlarında oluyor eğer buna benzer bir başka senaryoda günü belli başlı zamanlarında oyun oynadığım zaman şarj %20 lere kadar düşüyor
Ben birkaç kez sadece arama ve masajlaşma gün içerisinde 1-2 saat video izledim (parlaklık %50-60) 1,5 ila 2 gün şarjı gitti (not: android 10 güncellemesinde biraz performansı düştü ama bunu Xiaomi tema marketinde bulunan bir temayı kullanarak eski performansını yakaladım

Aklıma gelenler bunlar biraz uzun oldu ama aklınızda soru kalmaması için aklıma gelen herşeyi yazmaya çalıştım kafanıza takılan konularda her sorunuza yanıt veririm iyi günler

Ulababas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
ULAŞ
Twitter
ulasbal35
Saol tecrübelerini paylaştığın için , arayüzünü nasıl buluyorsun bundan önce ne kullandın ?

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Saol tecrübelerini paylaştığın için , arayüzünü nasıl buluyorsun bundan önce ne kullandın ?
Ara yüz zaten miui11 kullanılıyor gayet akıcı ve güzel telefonu yormuyor

Sh3kiL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Onur
ekran boyutu bıraz buyuk gibi ele oturması nasıl?

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
ekran boyutu bıraz buyuk gibi ele oturması nasıl?
Bu telefondan önce gm6 kullanıyordum ve ilk başlarda baya büyük geliyordu şuan çok rahat geliyor (ellerim çok büyük değil ) son birkaç haftadır popsocket ile kullanıyor biraz daha rahat ettim diyebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre Akbaba
Pop-up kamera sana kullanırken sorun yarattı mı

Wolipex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Yağızhan Çetin
Facebook
100000156118000
Pop-up kamera sana kullanırken sorun yarattı mı
Hala çözülemeyen sıkıntısı şu telefon cebindeyken biri görüntülü ararsa kamerayı acıyor sonra cepte olduğunu anlayıp tekrar geri giriyor

Top Bottom