Neler Yeni

Öneri Redmi 9T almayı düşünenler bu konuya göz atsin

Sekibayashi

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
redmi serisinin de T modelleri varmıydı Kıbrısta askerlik yaparken redmi not 9 pro almıştım . Xiaomi 11t ye geçince 9 pro yu kardeşime verdim sabah akşam oyun oynuyor 😂 hala taş gibi telefon ...

Dušan Tadić

80+ Silver
Almışken paraya kıyıp adam akıllı telefon almak en iyisi. 2 sene önce OPPO A15s aldım ve çok pişmanım. Saçma donmalar mı dersin kamerasının kalitesizliği mi dersin. Neyse ki telefondan pek oyun oynamıyorum da bir de ona katlanmıyorum.
Tekrar söylüyorum telefon alacağınız zaman cimrilik yapmayın. Çok pişman olursunuz.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla Hocam Bende Katılıyorum Söylediklerinize NFC Olsa Günlük Kullanım İçin İdeal Bir Telefon Olurdu Diyeceğimde 6000 MAh Batarya'ya 18Watt Yetersiz Harici Fena Değil Bence Günlük Kullanım İçin Yaşlı Telefonu Olarak Aşırı İşlevsel :D
nfc olsa kullanmaya 1 sene daha devam edebilirdim ama telefonların amacı hayatı kolaylaştırmak. bu telefon hayatı zorlaştırıyor. onun haricinde tam bir dede telefonu.
Satarsam bendekini Redmi note 10S alacağım yurt dışı daha önce kullanmıştım çok güzel cihaz zaten bu tarz cihazları alır almaz Endonezya romu atıyorum fena derecede cihaz stabil oluyor
Endonezya romda farklar nedir hocam
Yazılımsal mı donanımsal mı acaba sorun rom falan atsam nasıl olur telefon garantisi bitince deneyebilirim belki.
telefon o kadar kötü ki telefona göre rom yapan bile yok, bulabilsem bende yapacaktım geçen sene.
Bu modellere isteğini yap bı halt olmaz ben yapıyorum örnek en stabil rom Endonezya şuan poco m3'de var bu rom ama cihaz kasıyor :) üretilirken hatalı üretilmiş cihaz ne yapsan adam olmaz bilgin olsun
doğru, fabrika çıkışı direkt hatalı bir telefon. atsan doğaya zarar satsan alan kişiye zarar.
Kasıyor derken oyunlarda falan mı arayüzde mi oyunlardaysa sıkıntı değil açıkcası annem ve babam için kullandığı için oyun oynamıyorlar sadece durduk yere kapanmasın yeter.
heryerde kasıyor dostum, kamera, arayüz. oyun, uygulamalar.
Bro Redmi 9T zatn dünyanın en kronik teli evofone a her gün en az 50 tane geliyordur
evofone da hepsini formatlayup geri postalıyor zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

ana menüde bile kasıyor :D durduk yere kapanma şans işi bu cihaz'da oldu direnç değişimi ile düzeldi başka türlü düzelmiyor
ben direnci de değiştirttim yine sorunlu, her bir parçası sorun bu telefonun.
Almışken paraya kıyıp adam akıllı telefon almak en iyisi. 2 sene önce OPPO A15s aldım ve çok pişmanım. Saçma donmalar mı dersin kamerasının kalitesizliği mi dersin. Neyse ki telefondan pek oyun oynamıyorum da bir de ona katlanmıyorum.
Tekrar söylüyorum telefon alacağınız zaman cimrilik yapmayın. Çok pişman olursunuz.
alnı olsa öpülecek bir yorum tebrikler.

Enes34Nacir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,731
İsim
Enes Nacir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama kasa
nfc olsa kullanmaya 1 sene daha devam edebilirdim ama telefonların amacı hayatı kolaylaştırmak. bu telefon hayatı zorlaştırıyor. onun haricinde tam bir dede telefonu.

Endonezya romda farklar nedir hocam

telefon o kadar kötü ki telefona göre rom yapan bile yok, bulabilsem bende yapacaktım geçen sene.

doğru, fabrika çıkışı direkt hatalı bir telefon. atsan doğaya zarar satsan alan kişiye zarar.

heryerde kasıyor dostum, kamera, arayüz. oyun, uygulamalar.

evofone da hepsini formatlayup geri postalıyor zaten

ben direnci de değiştirttim yine sorunlu, her bir parçası sorun bu telefonun.

alnı olsa öpülecek bir yorum tebrikler.
Pixel rom bile kurtarmaz bu teli 💀

BIGGZ

80+ Bronze
Telefon kullanmayı bilmeyenler yorum yapmasın bence :D

- Şu telefonu alalı 1.5 yıl oldu ve 3200tl ödedim toplam. Kazıklanmışsınız.
- ayrıca oyun oynamak için aldığınız bir telefonun özelliklerine bile bakmazsanız sonuç bu olur. Gelip de ağlamayın burada.
-
Daha da komiğini batarya kısmında söylemişsin. Şu telefonla 1 kere bile şarj olurken oynamadım, şarjını 20nin altına veya 80in üstüne çıkartmadım ki batarya ömrü uzun kalsın. Ve şunu diyebilirim ki, 3000mAh bataryalı eski Samsung telefonumdan 10 kat hızlı şarj oluyor ve bataryası 6000mAh.
- Fotoğraf konusunda açıkara bilgisizlik seninki. Fotoğraf çekmeyi bilmeyen birine son model iP versen yine aynı sonucu alırsın. Çevremde açıkara en iyi fotoğrafları ben çekiyorum. Sürekli bana kameran ne güzel çekiyor diyorlar, fakat kameram onların kamerasından iyi değil. Sadece fotoğraf çekmeyi biliyorum.
- Oyun olarak 1.5 yıldır düzenli olarak wild rift oynuyordum. Geçen ay sildim çünkü oyun beni baydı artık. Öyle düşük ayarlarda falan da değil, vura vura yüksekte 60fps alıyordum.
Pubg de oynadım, 45fps civarı alıyor. Pubg artık beni sarmadığı için pek takılmadım.

Sonuç olarak önerir miyim? Öneririm ama beklentiye göre. Gerçi bu fiyata bu sonuç.
Bilgisizlikten ve boş tavırlardan kurtulun, teknoloji ve bilgiyle kalın ki sağlıcakla kalın.
Ayrıca telefon kullanmayı da öğrenin. At sürmüyorsunuz, telefon kullanıyorsunuz.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

- ayrıca oyun oynamak için aldığınız bir telefonun özelliklerine bile bakmazsanız sonuç bu olur. Gelip de ağlamayın burada.
-
Daha da komiğini batarya kısmında söylemişsin. Şu telefonla 1 kere bile şarj olurken oynamadım, şarjını 20nin altına veya 80in üstüne çıkartmadım ki batarya ömrü uzun kalsın. Ve şunu diyebilirim ki, 3000mAh bataryalı eski Samsung telefonumdan 10 kat hızlı şarj oluyor ve bataryası 6000mAh.
- Fotoğraf konusunda açıkara bilgisizlik seninki. Fotoğraf çekmeyi bilmeyen birine son model iP versen yine aynı sonucu alırsın. Çevremde açıkara en iyi fotoğrafları ben çekiyorum. Sürekli bana kameran ne güzel çekiyor diyorlar, fakat kameram onların kamerasından iyi değil. Sadece fotoğraf çekmeyi biliyorum.
- Oyun olarak 1.5 yıldır düzenli olarak wild rift oynuyordum. Geçen ay sildim çünkü oyun beni baydı artık. Öyle düşük ayarlarda falan da değil, vura vura yüksekte 60fps alıyordum.
PUBG de oynadım, 45fps civarı alıyor. PUBG artık beni sarmadığı için pek takılmadım.

Sonuç olarak önerir miyim? Öneririm ama beklentiye göre. Gerçi bu fiyata bu sonuç.
Bilgisizlikten ve boş tavırlardan kurtulun, teknoloji ve bilgiyle kalın ki sağlıcakla kalın.
Ayrıca telefon kullanmayı da öğrenin. At sürmüyorsunuz, telefon kullanıyorsunuz.
Anne baba telefonu ama şebeke sorunları yüzünden gözümdeki ufacık değeri bile yok oldu modemin dibinde 3 tık çeken telefon mu olur?

En İyi Cevap
3
Bro zaten bu telefon 2 sene önce alınabilecek olarak değerlendirilen EN UCUZ telefondu. Bu yüzden öneriyorduk, sen 2 katı vermişsin :D Ki parasınında hakkını fazlasıyla veriyor.

+Olarak şarjdan yakınmışsın ancak biz önerdiğimiz zamanlarda bütçesinde 18W destekleyen cihaz bile bulması zordu. 1 saatte %50 2 saatte %90 doluyor. 3 saate doldurma olayı biraz yalan söylemek olmuş gerek yok.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX

-
PUBG de oynadım, 45fps civarı alıyor. PUBG artık beni sarmadığı için pek takılmadım.

2 tane telefon aldık diyorum ikisi de kapanıp haftalarca açılmıyor diyorum kronik telefonu övüyorsun ya garip

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1

-

senden mi öğrenicem telefon kullanmayı? telefon açık ara kötü ve snapdragon 662 var. Batarya konusunda haklıyım ve bende sarj olurken oynamadım. kamera konusunda senin bilgisizliğin çünkü kullandığın telefonu eleştirmeyi bilmiyorsun. 4 yıl onceki telefonum çok daha iyi çekiyordu. pubgde ise hiç bir configle 45 fps alamadım siz herhalde patates config kurmuşsunuz :D bu arada bilgisizlikten ve boş tavırlarından kurtulup biraz işlemci araştırmanızı öneririm. sd662 öven tek insansınız. haklı olduğunuz 2 konu var sadece. biri kazıklanma durumu diğeri ise wild rift performansı.

Bro zaten bu telefon 2 sene önce alınabilecek olarak değerlendirilen EN UCUZ telefondu. Bu yüzden öneriyorduk, sen 2 katı vermişsin :D Ki parasınında hakkını fazlasıyla veriyor.

+Olarak şarjdan yakınmışsın ancak biz önerdiğimiz zamanlarda bütçesinde 18W destekleyen cihaz bile bulması zordu. 1 saatte %50 2 saatte %90 doluyor. 3 saate doldurma olayı biraz yalan söylemek olmuş gerek yok.
kendi bütçesinde oppo 2 kat hızlı şarj sunuyordu avunmaya gerek yok.

BIGGZ

80+ Bronze
senden mi öğrenicem telefon kullanmayı? telefon açık ara kötü ve snapdragon 662 var. Batarya konusunda haklıyım ve bende sarj olurken oynamadım. kamera konusunda senin bilgisizliğin çünkü kullandığın telefonu eleştirmeyi bilmiyorsun. 4 yıl onceki telefonum çok daha iyi çekiyordu. pubgde ise hiç bir configle 45 fps alamadım siz herhalde patates config kurmuşsunuz :D bu arada bilgisizlikten ve boş tavırlarından kurtulup biraz işlemci araştırmanızı öneririm. sd662 öven tek insansınız. haklı olduğunuz 2 konu var sadece. biri kazıklanma durumu diğeri ise wild rift performansı.
Ahahahahahahaha dön de kendine gül sen
Kimsenin bir şeyi övdüğü yok, bana fiyat veriyorsun ben de o fiyata bu telefonu veriyorum. Bu paraya ultra ayar pubg istiyorsan şuradan denize atlayıp ege adalarına doğru yüzmeye başlasan iyi olur.

Top Bottom