Telefon kullanmayı bilmeyenler yorum yapmasın bence
- Şu telefonu alalı 1.5 yıl oldu ve 3200tl ödedim toplam. Kazıklanmışsınız.
- ayrıca oyun oynamak için aldığınız bir telefonun özelliklerine bile bakmazsanız sonuç bu olur. Gelip de ağlamayın burada.
- Daha da komiğini batarya kısmında söylemişsin. Şu telefonla 1 kere bile şarj olurken oynamadım, şarjını 20nin altına veya 80in üstüne çıkartmadım ki batarya ömrü uzun kalsın. Ve şunu diyebilirim ki, 3000mAh bataryalı eski Samsung telefonumdan 10 kat hızlı şarj oluyor ve bataryası 6000mAh.
- Fotoğraf konusunda açıkara bilgisizlik seninki. Fotoğraf çekmeyi bilmeyen birine son model iP versen yine aynı sonucu alırsın. Çevremde açıkara en iyi fotoğrafları ben çekiyorum. Sürekli bana kameran ne güzel çekiyor diyorlar, fakat kameram onların kamerasından iyi değil. Sadece fotoğraf çekmeyi biliyorum.
- Oyun olarak 1.5 yıldır düzenli olarak wild rift oynuyordum. Geçen ay sildim çünkü oyun beni baydı artık. Öyle düşük ayarlarda falan da değil, vura vura yüksekte 60fps alıyordum.
PUBG de oynadım, 45fps civarı alıyor. PUBG artık beni sarmadığı için pek takılmadım.
Sonuç olarak önerir miyim? Öneririm ama beklentiye göre. Gerçi bu fiyata bu sonuç.
Bilgisizlikten ve boş tavırlardan kurtulun, teknoloji ve bilgiyle kalın ki sağlıcakla kalın.
Ayrıca telefon kullanmayı da öğrenin. At sürmüyorsunuz, telefon kullanıyorsunuz.