DA_mødları_çok_iyi
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
2 sene önce oppo yoktu o fiyatta brom. %20 daha pahalıydı. Hatta redmi 9T 2K civarlarında idi yani yarı yarıya daha pahalı idi oppo.senden mi öğrenicem telefon kullanmayı? telefon açık ara kötü ve snapdragon 662 var. Batarya konusunda haklıyım ve bende sarj olurken oynamadım. kamera konusunda senin bilgisizliğin çünkü kullandığın telefonu eleştirmeyi bilmiyorsun. 4 yıl onceki telefonum çok daha iyi çekiyordu. pubgde ise hiç bir configle 45 fps alamadım siz herhalde patates config kurmuşsunuz bu arada bilgisizlikten ve boş tavırlarından kurtulup biraz işlemci araştırmanızı öneririm. sd662 öven tek insansınız. haklı olduğunuz 2 konu var sadece. biri kazıklanma durumu diğeri ise wild rift performansı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
kendi bütçesinde oppo 2 kat hızlı şarj sunuyordu avunmaya gerek yok.
Öğrenmek istersen 2 sene önceki konum:
Rehber - 2000-3000 TL Telefon Rehberi.
Herkese selamlar forumda çok sayıda şu telefon alınır mı bu telefon mu bu telefon mu vs şekilde konular açıldığı için genel bir rehber hazırlamak istedim. Telefonları kategoriye ayıracak olursak. Başlangıç, orta ve üst segment olarak ayırabiliriz. Rehberimiz en çok tercih edilen orta seviye...
forum.donanimarsivi.com