Neler Yeni

Öneri Redmi 9T almayı düşünenler bu konuya göz atsin

En İyi Cevap
3
senden mi öğrenicem telefon kullanmayı? telefon açık ara kötü ve snapdragon 662 var. Batarya konusunda haklıyım ve bende sarj olurken oynamadım. kamera konusunda senin bilgisizliğin çünkü kullandığın telefonu eleştirmeyi bilmiyorsun. 4 yıl onceki telefonum çok daha iyi çekiyordu. pubgde ise hiç bir configle 45 fps alamadım siz herhalde patates config kurmuşsunuz :D bu arada bilgisizlikten ve boş tavırlarından kurtulup biraz işlemci araştırmanızı öneririm. sd662 öven tek insansınız. haklı olduğunuz 2 konu var sadece. biri kazıklanma durumu diğeri ise wild rift performansı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendi bütçesinde oppo 2 kat hızlı şarj sunuyordu avunmaya gerek yok.
2 sene önce oppo yoktu o fiyatta brom. %20 daha pahalıydı. Hatta redmi 9T 2K civarlarında idi yani yarı yarıya daha pahalı idi oppo.

Öğrenmek istersen 2 sene önceki konum:

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ahahahahahahaha dön de kendine gül sen
Kimsenin bir şeyi övdüğü yok, bana fiyat veriyorsun ben de o fiyata bu telefonu veriyorum. Bu paraya ultra ayar PUBG istiyorsan şuradan denize atlayıp ege adalarına doğru yüzmeye başlasan iyi olur.
sizin gibi fanboy olmaktansa kendime gülmeyi yeğlerim

En İyi Cevap
3
2 tane telefon aldık diyorum ikisi de kapanıp haftalarca açılmıyor diyorum kronik telefonu övüyorsun ya garip
Uğur 2 sene önceki konumda mesajlar sana ait :D Sanırım ben aldırdım onu sana. Ben de almıştım ve dediğin gibi cihazda kronik kapanma sorunu var. O zamanlar bu bilinmiyordu daha bir kaç ay önce bu sorunlar ortaya çıktı.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
En İyi Cevap
3
benim aldığım fiyata oppo a73 biraz daha ustune a74 vardı hocam. onları baz aldım, malum ben fazla fiyat odemiştim.
Size bir şey demiyorum ancak 2 sene önce 9T alternatifsiz bir telefondu. En ucuza alınabilecek minimum özellikleri sağlıyordu. Büyük batarya 1080P ekran kısmen hızlı şarj vs. O fiyat bandında rakiplerinde 720p ekran ve 10W şarj sunan bile vardı...

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Uğur 2 sene önceki konumda mesajlar sana ait :D Sanırım ben aldırdım onu sana. Ben de almıştım ve dediğin gibi cihazda kronik kapanma sorunu var. O zamanlar bu bilinmiyordu daha bir kaç ay önce bu sorunlar ortaya çıktı.
Aynen hatırladım bende ama yeni bir telefon olduğu için bilemezdik o zamanlar tabi ki. Sonrasında samsung falan alsaydık keşke dedik ama yapıcak bişi yok tabi deneyimlemiş olduk.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Size bir şey demiyorum ancak 2 sene önce 9T alternatifsiz bir telefondu. En ucuza alınabilecek minimum özellikleri sağlıyordu. Büyük batarya 1080P ekran kısmen hızlı şarj vs. O fiyat bandında rakiplerinde 720p ekran ve 10W şarj sunan bile vardı...
evet o zamanlar çok hoşuma gitmişti benimde. alternatif bulmakta zorlandığım bir telefondu ama çok geçmeden illallah ettirdi

En İyi Cevap
3
Doğrudur ama yeni bir telefon olduğu için bilemezdik o zamanlar tabi ki Sonrasında samsung falan alsaydık keşke dedik ama yapıcak bişi yok tabi deneyimlemiş olduk.
Hayır hocam güvenin bana iyi yapmışsınız :D Giriş seviyesi samsungda aldım o zaman 9T de bana göre 9T çook daha iyi. M20 idi sanırım elimdeki cihaz.

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
@DA_mødları_çok_iyi şuan satsak kaça gider bu telefon bide nerde satılmalı letgo sahibinden falan mı telefonculara mı ?

En İyi Cevap
3

Uğur

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
707
İsim
Uğur Duran
Instagram
ugurdurann_
Steam
zehnX
Hayır hocam güvenin bana iyi yapmışsınız :D Giriş seviyesi samsungda aldım o zaman 9T de bana göre 9T çook daha iyi. M20 idi sanırım elimdeki cihaz.
Valla pek iyi olmadı bizimkiler adına 2 yıl geçicek üstünden ve toplasan 1 yılı belki de telefonu kullanamadılar açılmadığı için daha sonra 2. el samsung aldılar ama modellerini bilmiyorum işlerini görüyor işte şuan kamera-arama-facebook-instagram falan yetiyor yani.

ben 3000 satmayı dusunuyorum valla sarı siteden. senin telefon temizse 3250 ye satarsın rahat
Telefoncuda satma sakın, sahibinden ve letgodan satabilirsin. Fiyat olarak bir şey diyemeyeceğim.
Alan kişiye belirtmeli miyim telefonun kapandığını belirtsem bile daha sonra kapanırsa bana laf eder mi acaba kapandı bu falan diye

En İyi Cevap
3
Valla pek iyi olmadı bizimkiler adına 2 yıl geçicek üstünden ve toplasan 1 yılı belki de telefonu kullanamadılar açılmadığı için daha sonra 2. el samsung aldılar ama modellerini bilmiyorum işlerini görüyor işte şuan kamera-arama-facebook-instagram falan yetiyor yani.

Alan kişiye belirtmeli miyim telefonun kapandığını belirtsem bile daha sonra kapanırsa bana laf eder mi acaba kapandı bu falan diye
Emin değilim ama o açılmama sorunu bi parça değişince düzeliyordu ve evet sorunlarını söylemeden satış yapmamalısınız. Hem etik değil hem sonradan size gelir sattığınız kişiler.

Top Bottom