İndirtelefonum yeni
bu güncelleme geldi , intte baktığımda iyi de kötü de yorumlar vardı
sizce napmalıyım
indir arayüzü iphoneye benzetmişlertelefonum yeni
sizce napmalıyım
Cihaz modeline göre değişir. Bence indirmesin.Telefonunuzu ne kadar güncel tutarsanız o kadar iyi diye biliyordum. @ThorJ daha iyi anlıyor.
Her şey arayüz mü?indir arayüzü iphoneye benzetmişler
Hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın. Cihazın bataryasi sabit değil mi? Yani güncelleme ile bu şarj süresini nasıl değiştirebiliyorlar?Cihaz modeline göre değişir. Bence indirmesin.
Her şey arayüz mü?
Bazı telefonların bataryası 1 saat gidiyor o güncellemeden sonra. İyi bir telefonu varsa indirebilir ama orta-giriş segment telefonlarda sıkıntı yaratıyor.
telefon redmi note10sCihaz modeline göre değişir. Bence indirmesin.
Her şey arayüz mü?
Bazı telefonların bataryası 1 saat gidiyor o güncellemeden sonra. İyi bir telefonu varsa indirebilir ama orta-giriş segment telefonlarda sıkıntı yaratıyor.
O telefonda sorun çıkartıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bir arkadaşımda da vardı. Size kalmış.telefon redmi note10s
indireyim o zaman ?
Batarya sabit ama, pil tüketimi fazla..Hocam bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın. Cihazın bataryasi sabit değil mi? Yani güncelleme ile bu şarj süresini nasıl değiştirebiliyorlar?
bende hiç bir sıkıntı olmadıCihaz modeline göre değişir. Bence indirmesin.
Her şey arayüz mü?
zaten düşük sistemlilere güncelleme gelmiyor diye biliyorumCihaz modeline göre değişir. Bence indirmesin.
Her şey arayüz mü?
telefonum yeni
sizce napmalıyım
bende hiç bir sıkıntı olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten düşük sistemlilere güncelleme gelmiyor diye biliyorum
teşekkürler , indirelim bakalmBen indirdim bir sorun yok hatta biraz daha iyi performans aldığımı söyleyebilirim.